Elektroporatie apparaat DIY-111

Productcode:
1796
Leverancierscode:
3711
Beschikbaar:
Op voorraad

230,00€

course-cert ce-cert

Op zoek naar een handig en effectief huidverzorgingsapparaat? Dan is het AN-104 systeem de perfecte keuze voor zowel beginners als ervaren professionals. Hiermee zullen cosmetische ingrepen uitstekende resultaten opleveren zonder bijwerkingen.

Modelfunctie


Het AN-104 premium professionele apparaat is een apparaat dat functies bevat om huidesthetische problemen op te lossen. Het apparaat is compact, past zich gemakkelijk aan een schoonheidssalon van elk formaat aan. Hij kan op een speciale trolley naast de machinist staan ​​en werkt stil, veilig en zeer comfortabel. Belangrijkste beschikbare functies: microstroomtherapie, elektroporatie, cryotherapie.

Elektroporatie is een methode om speciale stoffen in de dermis te brengen met behulp van elektromagnetische velden. Het resultaat hangt af van de door de arts gekozen medicijnen en de wijze van afzetting in de huid. Microstromen voor de behandeling van gebieden rond de ogen stimuleren de spieren en versterken het gebied. De wallen onder de ogen worden verminderd, de ptosis van het bovenste ooglid wordt geëgaliseerd. Bovendien dringen cosmetica diep door in de dermis.

Met cryotherapie kunt u de patiënt voorbereiden op volgende procedures. Je kunt de huid gemakkelijk opwarmen, de poriën openen en de opname van cosmetica verbeteren. Om dit te doen, heb je een speciale manipulator nodig. Koudetherapie wordt gebruikt als de laatste fase na alle uitgevoerde procedures. Het effect van verkoudheid heeft een gunstig effect op de bloedcirculatie, vernauwt voorheen open poriën, de huid kalmeert en irritatie wordt weggenomen.

Dit apparaat is ook uitgerust met een extra lichttherapiefunctie voor huidverjonging. Stijlvol design, vele functies, comfortabele bediening, betrouwbaarheid en duurzaamheid onderscheiden dit apparaat van andere systemen.


Contra-indicaties voor gebruik


Vergeet niet dat er een lijst met contra-indicaties is voor het gebruik van een dergelijk apparaat:

zwangerschap en borstvoedingsperiode;

infectieziekten;

oncologische processen;

verergering van chronische ziekten;

koortsachtige aandoeningen;

mechanische schade aan de huid;

ontstekings- en schimmelprocessen van de huid;

de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker.

Als uw patiënt geen geschikte kandidaat is, kan de behandeling negatieve gezondheidsuitkomsten voor hem of haar tot gevolg hebben.

Apparatuur bestellen


Heeft u het gewenste apparaat gevonden? Je koopt het voor een zacht prijsje in de EMS-Beauty webshop. En leer gratis en correct met het apparaat werken in een formaat dat bij u past. Na het voltooien van de cursus ontvangt u een certificaat en bij aankoop - een garantie voor service.

Via verschillende bezorgdiensten wordt door het hele land bezorgd. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​geschikte koeriersdienst te selecteren. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter en u wordt tijdens kantooruren teruggebeld.

Specificaties:


Vermogen - 50 W


Spanning - 220 V


Afmetingen - 40x39x36 cm


Gewicht - 7 kg


Garantie - 18 maanden

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.