Elektroporatie-apparaat AS-D1

Productcode:
1797
Leverancierscode:
1589
Beschikbaar:
Op voorraad

540,00€

course-cert ce-cert

Op de website ems-beauty.es wordt het AS-D1 elektroporatie-apparaat onder uw aandacht gebracht. Een niet-invasief alternatief voor injecteerbare mesotherapie stelt u in staat effectief en pijnloos om te gaan met leeftijdsgebonden veranderingen.

Apparatuurmogelijkheden


Elektroporatie is een moderne methode die wordt gebruikt om de esthetiek en de behandeling van de huid te verbeteren. Deze procedure omvat het creëren van kanalen in celmembranen onder invloed van een elektrisch veld, dat zorgt voor de vorming van transepidermale kanalen en de introductie van cosmetica vol met actieve stoffen in de diepere lagen van de huid.

Elektroporatie is een veilig alternatief voor mesotherapie, het verhoogt de diffusie-eigenschappen van celmembranen met ongeveer 400 keer. Elektroporatie is geïndiceerd voor hyperkeratose van de huid, ondoorzichtige en ongelijkmatige teint, slappe huid, rimpels, cellulitis. Het effect van elektroporatie manifesteert zich na de eerste procedure: roodheid verschijnt, de teint verbetert en na twee of drie manipulaties neemt de diepte van rimpels af, neemt de toon aanzienlijk toe, weefsels worden diep gehydrateerd.

Het AS-D1 elektroporatie-apparaat heeft een compact formaat en een modern ontwerp. Dit model heeft twee elektroden die zijn ontworpen om grote delen van het gezicht en het periorbitale gebied te behandelen. Het zal dus een plezier zijn om met het apparaat te werken.

Contra-indicaties voor gebruik


U moet ervoor zorgen dat uw patiënt geen contra-indicaties heeft voor de behandeling. Waaronder:

zwangerschap en borstvoeding;

oncologie;

pathologie van het endocriene systeem;

psychische aandoening;

nier-leverfalen;

hemorragische aandoening;

kwaadaardige neoplasmata op de behandelingsplaats;

mechanische schade aan de huid;

ontstekings- en etterende processen van de huid;

de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;

koortsachtige toestanden.

Als u het apparaat onder een van de omstandigheden gebruikt, bestaat het risico op ernstige bijwerkingen. Om dit te voorkomen, bekijkt u tijdens het eerste consult de medische geschiedenis van de patiënt.


Apparatuur bestellen


Als je het gepresenteerde elektroporatie-apparaat leuk vond, kun je het voor de beste prijs kopen via de EMS-Beauty-winkel. Ons bedrijf werkt al vele jaren samen met fabrikanten, dus de kosten van onze apparatuur zijn veel betaalbaarder dan in andere winkels in het land. Daarnaast geven we gratis training over het gebruik van het gekochte apparaat.

Na afronding van de training, waarvan je de vorm zelf kiest, ontvang je een certificaat voor het werken met patiënten. En bij aankoop ontvangt u een garantiekaart waarmee u verzekerd bent in geval van garantieproblemen. Bovendien kunt u via verschillende vervoerders in het hele land laten bezorgen. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn.

Neem contact op met de winkelmanager om de ontbrekende details te verduidelijken. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.

Specificaties:


Ultrasone frequentie - 40 kHz


Spanning - 110-220 V


Garantie - 12 maanden

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.