Elektromagnetisch stimulatieapparaat (EMSCULPT ) Magnetoliet

Productcode:
3980
Beschikbaar:
Op voorraad

6.500,00€

course-cert ce-cert

Magnetolith is een nieuw innovatief fysiotherapeutisch apparaat dat is ontworpen voor de behandeling van verschillende ziekten door een magnetisch veld aan te leggen. Dit apparaat maakt gebruik van de nieuwste technologie om patiënten te helpen het maximale effect uit de behandeling te halen.


Magnetolith stelt artsen in staat behandelingen uit te voeren zonder het gebruik van medicijnen of andere chemicaliën, wat vooral belangrijk kan zijn voor patiënten met een complexe medische geschiedenis en een gevoelige huid. Door het gebruik van een magnetisch veld kunt u het risico op bijwerkingen verminderen en de effectiviteit van de behandeling waarborgen.


Magnetolith kan verschillende aandoeningen behandelen, waaronder verwondingen en ziekten van botten, gewrichten en spieren. Door zijn vermogen om een ​​magnetisch veld te gebruiken, kan Magnetoliet de bloedcirculatie verbeteren, ontstekingen en pijn verminderen, de hoeveelheid zuurstof die weefsels bereikt verhogen en helpen gezondheid en conditie te behouden.


Een van de meest effectieve toepassingen van Magnetoliet is de behandeling van traumatische verwondingen zoals botbreuken en kneuzingen. De toepassing van een magnetisch veld helpt het proces van botgroei te versnellen en pijn en ontsteking in het geblesseerde gebied te verminderen.


Magnetoliet helpt ook om pijn en ontstekingen te verminderen bij gewrichtsaandoeningen zoals artritis en artrose. Het gebruik van een magnetisch veld zorgt voor een effectievere penetratie van behandelingsmiddelen in het ontstekingsgebied en vermindert irritatie. Hierdoor kunnen patiënten snel verlichting krijgen van pijn en de gewrichtsmobiliteit verbeteren.


Daarnaast helpt Magnetoliet ook om pijn en ontstekingen in de spieren te verminderen. Het gebruik van een magnetisch veld helpt spierspanning te verminderen en bevordert een sneller herstel van spierweefsel.


Het gebruik van Magnetolith kan ook nuttig zijn bij de behandeling van de ziekte van Parkinson, epilepsie, depressie en andere neurologische aandoeningen. Toepassing van het magnetische veld helpt ziekten te verminderen en de levenskwaliteit van patiënten te verbeteren.


Magnetolith is een zeer effectief fysiotherapeutisch apparaat dat zowel in ziekenhuizen als thuis kan worden gebruikt. Het gebruik ervan vereist geen speciale training, omdat Magnetolith gemakkelijk te gebruiken en veilig is voor patiënten van alle leeftijden.


Magnetoliet kan worden gebruikt in combinatie met andere behandelmethoden zoals fysiotherapie, massage en medicatie om een ​​maximaal effect te bereiken en behandelresultaten te verbeteren. Magnetoliet kan zowel voor behandeling als preventie worden gebruikt, waardoor patiënten hun gezondheid en conditie kunnen behouden.


Over het algemeen is Magnetolith een innovatief en zeer effectief fysiotherapeutisch apparaat dat kan worden gebruikt om verschillende ziekten te behandelen door een magnetisch veld aan te leggen. Het gebruik van Magnetolith is pijnloos en veilig voor patiënten van elke leeftijd en gezondheid. De innovatieve technologie en het ontwerp van Magnetolith maken een effectieve behandeling en preventie van verschillende ziekten en verwondingen mogelijk.


Kenmerken van Magnetoliet


Trillingsfrequentie max. 130kHz

Veldspanning op de spoel 4 T

Veldsterkte op een afstand van 4 cm, 0,4 T

Veldproductiviteit 92 T/S

Spanning 100-240v50/60HZ

Waterkoeling Water 2,5 l

Verpakking aluminium doos en karton

Afmetingen 66*60*49 cm

Totaal gewicht 40 kg

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.