Elektromagnetisch stimulatieapparaat (EMSCULPT ) Fysio Magneto

Productcode:
3981
Beschikbaar:
Op voorraad

10.800,00€

course-cert ce-cert

Physio Magneto is een elektromagnetische stimulator die helpt lichaamsfuncties te herstellen, pijn te verminderen en spasmen te voorkomen. Het product is ontwikkeld door het bedrijf Medical Systems uit Oekraïne, dat bekend staat om zijn hoogwaardige medische apparatuur.


Deze stimulator werkt door middel van magnetische golven die het lichaam in worden gestuurd. Het heeft een spoelsterkte van 4T en kan werken met een frequentie van 1 tot 100 Hz in MT-modus en 1000 tot 3000 Hz in ST-modus. Bovendien heeft het intuïtieve systeemparameters voor tien lichaamsdelen, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is.


Physio Magneto heeft een waterkoelsysteem dat helpt om de efficiëntie en duurzaamheid van het apparaat te waarborgen. Het heeft ook een energie van 1-6 Bar en een frequentie van 1 tot 21 Hz. De levensduur van de verbruiksbal is 3 miljoen schoten, wat hem vrij duurzaam en bestand tegen langdurig gebruik maakt.


Physio Magneto heeft een uitgangsvermogen van 1200W en een uitgangsvermogen van 3200MW. Het heeft ook golflengten van 620 nm tot 660 nm en 940 nm. Het wordt verkocht in een aluminium behuizing, die de duurzaamheid van het apparaat garandeert en het tegen beschadiging beschermt.

Physio Magneto is een modern apparaat voor elektromagnetische stimulatie (EMS) dat is ontworpen voor revalidatie en gezondheidsondersteuning. De fabrikant van dit apparaat is Ukrainian Medical Systems, een bedrijf met jarenlange ervaring in de productie van medische apparatuur.


De belangrijkste specificaties van Physio Magneto zijn 4T-spoelsterkte, MT-modusfrequentie van 1 tot 100 Hz en ST-modusfrequentie van 1000 tot 3000 Hz. Dit maakt het mogelijk om effectieve therapie uit te voeren van verschillende ziekten die verband houden met het bewegingsapparaat.


Voordelen van de Physio Magneto zijn onder meer intuïtieve systeeminstellingen voor tien lichaamsdelen en warmteoverdracht met behulp van een waterkoelsysteem. Met deze functies kan de arts de parameters van het apparaat met maximale nauwkeurigheid aanpassen en de temperatuur in bepaalde delen van het lichaam regelen tijdens de procedures.


Het apparaat heeft een energie van 1 tot 6 Bar, een frequentie van 1 tot 21 Hz en een levensduur van de vervangbare bal van ongeveer 3 miljoen slagen. Deze parameters maken een effectieve therapie mogelijk op de diepte van spieren en weefsels, wat helpt om pijn en ontsteking te verminderen.


Daarnaast heeft Physio Magneto een vermogen van 3200 MW en een golflengte van 620 nm/660 nm/940 nm, waardoor het ideaal is voor de behandeling van diverse huid- en weefselziekten.

Een ander belangrijk kenmerk dat de Physio Magneto bijzonder maakt, zijn de intuïtieve systeemparameters voor tien lichaamsdelen. Hierdoor kunnen artsen en fysiotherapeuten de parameters verfijnen voor elk deel van het lichaam dat behandeling nodig heeft en zorgen voor de beste resultaten.


Daarnaast is het apparaat voorzien van een waterkoelsysteem dat zorgt voor een effectieve warmteoverdracht en oververhitting voorkomt, wat de levensduur van het apparaat verlengt en de veiligheid van de patiënt waarborgt.


Het Physio Magneto elektromagnetische stimulatieapparaat is een effectief hulpmiddel voor de behandeling van verschillende ziekten en revalidatie na blessures. Dit apparaat kan worden gebruikt om rugpijn te behandelen, spierspasticiteit te verminderen, de bloedcirculatie te verbeteren, ontstekingen en weefselontwikkeling te verminderen, evenals de spierontwikkeling te stimuleren en hun kracht te vergroten.


Daarnaast kan het apparaat worden gebruikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen van het bewegingsapparaat, zoals artritis, artrose, osteoporose, blessures en botbreuken, evenals voor de behandeling van sportblessures.


Al deze eigenschappen maken Fysio Magneto de ideale keuze voor fysiotherapeuten en artsen die op zoek zijn naar de beste middelen om verschillende aandoeningen te behandelen.


technische parameters


Magneto

De kracht op de spoel is 4T

Frequentie in MT-modus 1-100Hz

Frequentie in ST-modus 1000-3000Hz

Intuïtief vooraf ingestelde systeemparameters voor tien lichaamsdelen

Waterkoelsysteem

Schokgolf

Energie 1-6bar

Frequentie 1-21 Hz

De levensduur van de vervangbare pool is 3 miljoen schoten

NIRS

Het vermogen bedraagt ​​3200 MW

Golflengte 620nm/660nm/940nm

Uitgangsvermogen 1200 W

Pakket aluminium doos

De afmeting van de verpakking is 108*58*60 cm

Bruto gewicht 79 kg

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.