Een set wegwerphoezen voor de hoofdsteun van de massagetafel

Productcode:
1272
Leverancierscode:
4534
Beschikbaar:
Op voorraad

9,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 13

De site ems-beauty.es presenteert een set wegwerphoezen voor massagedonuts. Met een grote set kunt u tijdens procedures het juiste niveau van hygiëne handhaven, waardoor het comfort voor de patiënt toeneemt.
Gebruik van het product

Een ligstoel restaureren en klaarmaken voor de volgende klant, zeker na sommige behandelingen of massages, kost veel tijd. Een set wegwerphoezen is speciaal ontworpen om deze tijd te verkorten, om de patiënt een procedure te bieden die wordt uitgevoerd in overeenstemming met alle sanitaire normen. Deze hoes zorgt voor een hygiënisch en schoon gevoel tijdens de massage, maar kan ook gebruikt worden om het masker aan de zijkant vast te zetten of te voorkomen dat het uitdroogt tijdens het wachten.
Ze voelen prettig aan, besparen tijd en geld. Daarnaast creëren ze een positief beeld van uw salon bij patiënten. Bovendien is het financieel veel winstgevender, omdat u geen geld hoeft uit te geven aan ontsmettingsmiddelen - verwijder gewoon de hoes, gooi hem weg en hang een nieuwe op. Als u geïnteresseerd bent in de gepresenteerde hoezen, kunt u deze voor een betaalbare prijs bestellen via de EMS-Beauty-winkel.
Ons bedrijf levert al meer dan 10 jaar apparatuur en verbruiksartikelen rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten van onze producten zijn een orde van grootte lager dan in andere winkels in het land. Bovendien zijn al onze producten gecertificeerd en voldoen ze aan Europese kwaliteit. En u kunt de levering van goederen naar alle uithoeken van het land bestellen.
Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager op de nummers die u op de site ziet. Of vul het feedbackformulier in en verwacht tijdens kantooruren een telefoontje.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.