ECLIPCE RINEX Ice Pro Mix Diode Laser

Productcode:
1829
Leverancierscode:
3822
Beschikbaar:
Op voorraad

14.800,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek bent naar functionele apparatuur voor laserontharing, dan zal het Eclipce Rinex Ice Pro Mix-systeem u aangenaam verrassen. In de EMS-Beauty winkel kun je een gecertificeerde laser krijgen met de beste apparatuur en zelfs gratis leren gebruiken.
Apparatuurmogelijkheden

Eclipce Rinex Ice Pro Mix is ​​uitgerust met drie hoofdsoorten straling. 755 nm wordt voornamelijk gebruikt om ongewenst haar op grote delen van het lichaam te verwijderen. De straling werkt volgens het principe van selectieve fotothermolyse, dat wil zeggen, het is gericht op de melanine in de haarzakjes, verwarmt en veroorzaakt de vernietiging ervan. Bij 755 nm straling wordt het haar op het oppervlak direct verbrand en sterft de follikel na enkele weken af. Alleen geschikt voor de behandeling van een lichte huid.
808nm wordt gegenereerd door een diodelaser, die wordt beschouwd als de maatstaf voor ontharing. Het werkt als alexandriet, volgens het principe van selectieve fotothermolyse, maar slechts een deel van de laserenergie wordt geabsorbeerd door het pigment. Een ander deel van de energie gaat naar de haarschacht, wat zorgt voor een effectievere vernietiging. Om deze reden is het geschikt voor de behandeling van verschillende huidtypes.
En de straling van 1064 nm heeft een te lange golflengte om door melanine te worden geabsorbeerd. In plaats daarvan wordt het opgenomen door water, hemoglobine en oxyhemoglobine, waardoor het haarzakje stolt, waarna het sterft en het haar uitvalt. Naast het verwijderen van haar, gaat het effectief om met ongewenste tatoeages.
Bij gebruik van de machine is een minimale hoeveelheid verbruiksartikelen vereist. Onmiddellijk nadat de behandeling is voltooid, kan de persoon terugkeren naar normale activiteiten zonder downtime. Met een 20 miljoenste pulsbron kunt u lang met het apparaat werken zonder de manipulator te vervangen. Bovendien is het apparaat gemakkelijk te gebruiken dankzij de intuïtieve interface.
Bestelling levering

De juiste ontharingslaser gevonden? Bestel hem dan voor een voordelige prijs via de EMS-Beauty store. Samen met gecertificeerde apparatuur krijgt u de mogelijkheid om gratis de regels van de werking ervan te leren in een formaat dat voor u geschikt is.
Na afloop van de cursus wordt een certificaat uitgereikt. En bij aankoop krijgt u garantie op service. En u kunt de bezorging in elke stad in het land laten bezorgen via een koeriersdienst die bij u past.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager. Om contact met hem op te nemen, laat u een terugbelverzoek achter of belt u ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.

Specificaties:

Golflengte - 755 nm, 808 nm, 1064 nm

Spotgrootte - 15x25 mm

Pulsenergie - 1-125 J/cm2

Pulsduur - 10-400 ms

Pulsfrequentie - 1-20 Hz

Vermogen - 1600 W

Handstukhulpmiddel - 20 miljoen impulsen

Tijd van continu werken - 24 uur

Koelsysteem - water + lucht + halfgeleider

Display - Touch LCD 10,4-inch

Gewicht - 75 kg

Garantie - 24 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.