Echografie therapie apparaat PERFECT TWICE 3047

Productcode:
1485
Leverancierscode:
PERFECT TWICE 3047
Beschikbaar:
Op voorraad

20.112,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert ems-beauty.es het ultrasone therapieapparaat PERFECT TWICE 3047. De functies van het apparaat bieden een breed scala aan gezichts- en lichaamsverzorgingsprocedures.

Apparaatmogelijkheden

Het multifunctionele apparaat PERFECT TWICE 3047 combineert complexe en succesvolle behandelmethoden - bipolaire radiofrequentie (RF) therapie en ultrageluidtherapie. Het principe van ultrasone cavitatie is gebaseerd op de vorming van bellen in vloeistoffen door drukschommelingen. Deze methode is gericht op het verminderen van vetcellen door selectief vetcellen te beïnvloeden. Andere weefsels blijven intact.
De snelle opeenvolging van verandering tussen positieve en negatieve druk genereert microbelletjes van damp in de vetcel. Eerst groeien de bubbels, dan breken ze het membraan van vetcellen. Zo worden vetzuren binnen twee weken naar het lymfestelsel getransporteerd en uit het lichaam uitgescheiden.
RF lifting is momenteel de meest moderne behandeling voor verslapte huid en cellulitis. Collageenvezels in de huid zijn beschadigd en hun regeneratie kan worden gestimuleerd door radiofrequentiebehandeling.De therapie is pijnloos en maakt de huid van gezicht en lichaam snel glad. Het RF-apparaat polariseert twee keer en kan worden gebruikt om verschillende problemen op te lossen. Golven verwarmen de huid op een bepaalde diepte met een temperatuur tot 60 graden Celsius. Zo wordt het oude collageen vernietigd, maakt het lichaam nieuw collageen aan en wordt de huid weer elastisch.
Over het algemeen kunt u met het PERFECT TWICE 3047-systeem verschillende omstandigheden het hoofd bieden:
Gewichtsverlies en eliminatie van lokale vetophopingen.
Verbetering van de stevigheid en elasticiteit van de huid.
Verzachting van cellulitis of de volledige eliminatie ervan.
Modelleren van de contouren van het lichaam en het ovaal van het gezicht.
Het verminderen van rimpels.
Verbetering van het cellulaire metabolisme en de bloedcirculatie.
Activering van het lymfestelsel.
Verlichting van artritis pijn.
Het apparaat is uitgerust met twee sproeiers - groot en klein - voor het verwerken van alle delen van het gezicht en lichaam.
Contra-indicaties voor gebruik

Er is een lijst met contra-indicaties voor het gebruik van het apparaat:
zwangerschap en borstvoeding;
nier- en leverziekten;
cardiovasculaire pathologieën;
ingebouwde pacemaker en metalen implantaten;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten;
oncologische neoplasmata;
auto-immuunziekten;
epilepsie en lichtgevoeligheid;
koortsachtige aandoeningen;
inflammatoire dermatologische processen;
schimmel huidlaesies;
mechanische schade op de verwerkingslocatie.
Om te voorkomen dat de patiënt gezondheidsproblemen krijgt, bestudeert u zijn medische geschiedenis bij het eerste consult. Dit garandeert een positieve afloop van de procedure voor u en de cliënt.

Uitchecken

De juiste apparatuur gevonden? Koop het dan voor de beste prijs via European Medical Systems. De kosten van onze producten zijn 10% lager dan in andere winkels in het land, omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren. Bovendien kunt u bij ons de regels voor het gebruik van het systeem gratis leren in een voor u geschikt formaat.
Na afronding van de cursus wordt een certificaat uitgereikt, wat handig is voor u bij het werken met patiënten. En bij de aankoop ontvangt u een garantie die u een after-sales service biedt in geval van een probleem.
De levering wordt door het hele land uitgevoerd via een koeriersdienst die voor u geschikt is. Maar u kunt de goederen ook zelf ophalen uit het magazijn, als u dat wilt. Neem voor het plaatsen van een bestelling contact op met de winkelmanager via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of laat een verzoek achter en wij bellen u spoedig terug.
Specificaties:

Huidige frequentie - 0,2-10 MHz

Complete set - 2 manippen

Spanning - 220 V

Frequentie - 60 Hz

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.