Echografie scrubber professional B804B MZ-C111

Productcode:
1548
Leverancierscode:
B804B
Beschikbaar:
Op voorraad

130,00€

course-cert ce-cert

EMS-Beauty is verheugd om aan schoonheidsspecialisten een effectief apparaat voor het reinigen en verjongen van de huid B804B MZ-C111 te presenteren. Hiermee wordt huidherstel en verbetering van de conditie nog gemakkelijker en sneller.
Apparaatfuncties

B804B MZ-C111 is een ultrasone scrubber die huidonzuiverheden effectief verwijdert, waarna de huid niet alleen schoon wordt, maar ook de celstofwisseling daarin wordt geactiveerd, wat versneld wordt door micro-massage. Met behulp van het apparaat is het mogelijk om een ​​breed scala aan procedures uit te voeren:
diepe peeling van de huid;
huid bleken en verlichten;
vermindering van de ernst van rimpels;
acne en acnebehandeling;
micromassage om de bloedcirculatie en lymfedrainage te verbeteren;
niet-invasieve injectie van actieve stoffen in de huid.
Het is volkomen veilig en pijnloos om het apparaat op alle delen van het gezicht te gebruiken. Maar om een ​​uitgesproken en blijvend resultaat te bereiken, is een volledige procedure vereist. Het exacte aantal sessies kan alleen worden bepaald tijdens een consult met de patiënt, op basis van zijn specifieke probleem en individuele kenmerken van het organisme.
Contra-indicaties voor gebruik

Hoewel het apparaat effectief is, kan het schade veroorzaken als het wordt gebruikt wanneer er contra-indicaties zijn. Waaronder:
zwangerschap en lactatieperiode;
brandwonden, wonden, schrammen, schaafwonden op de behandelplaats;
diabetes mellitus in het stadium van decompensatie;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
oncologische neoplasmata;
inflammatoire dermatologische ziekten;
schimmel huidlaesies;
koortsachtige toestanden.
Als de patiënt een van deze aandoeningen heeft, kan het gebruik van het apparaat ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Wees daarom waakzaam tijdens het eerste consult.
Plaats een bestelling

Interesse in ons aanbod? Plaats dan voor een zacht prijsje een bestelling in de EMS-Beauty webshop. Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. Bovendien kunt u gratis van ons de werkingsregels van het geselecteerde apparaat leren.
De training wordt gegeven in een formaat dat voor u geschikt is en na voltooiing ontvangt u een certificaat, wat handig zal zijn bij het werken met patiënten. U ontvangt ook een garantiekaart die u verzekert in geval van een probleem.
De levering wordt door het hele land uitgevoerd via verschillende koeriersdiensten - u hoeft alleen de juiste te kiezen. Maar je kunt ook gebruik maken van de ophaalservice als je wilt. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter op de website, en onze manager belt u zo snel mogelijk terug om de details te verduidelijken.

Specificaties:

Variabele snelheid - 10-30 Hz

Vermogen - 4,5 W

Spanning - 220-240V / 50Hz en 110-130V / 60Hz

Afmetingen - 25x23x6.5 cm

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.