Druivenpitolie massage, 50 ml

Productcode:
1161
Leverancierscode:
1330
Beschikbaar:
Нет в наличии

2,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 50

Bij ems-beauty.es vindt u hoogwaardige natuurlijke massage amandelolie. Met een dergelijk product zal elke massage veel aangenamer en effectiever zijn.
Waarom kiezen voor dit product?

Amandelmassageolie is heel anders dan wat we gewoonlijk in een winkel of apotheek zien. Het verschil zit hem in de keuze van de beste amandelen, in het persen zonder warmtebehandeling - op deze manier blijven alle vitamines en micro-elementen behouden. Deze olie kan worden gebruikt voor klanten van alle leeftijden en met verschillende medische aandoeningen. Zelfs klanten met een gevoelige huid zullen de voordelen waarderen.
De olie kan ook worden gebruikt als hoofdingrediënt in geur- en cosmetische melanges. Het is ook goed voor veelvuldig gebruik, omdat het erg licht is. Amandelolie kan ook gebruikt worden op de zeer jonge huid en voorkomt de vorming van vroege rimpels. Deze olie doet echte wonderen en regenereert de huid van binnenuit.
Als u besluit amandelmassageolie te gebruiken, kunt u deze voor de beste prijs in Europa kopen via de EMS-Beauty-winkel. Omdat we al vele jaren producten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten een orde van grootte lager dan in andere winkels. Daarnaast leveren wij door heel Europa.
Neem voor het regelen van de bezorging contact op met de winkelmanager. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan, dan beantwoorden wij uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.