Druivenpitolie massage, 250 ml

Productcode:
1152
Leverancierscode:
3318
Beschikbaar:
Нет в наличии

7,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 15

De site ems-beauty.es biedt massagespecialisten hoogwaardige en natuurlijke druivenpitmassageolie in een volume van 250 ml. Hiermee zal elke procedure effectiever en aangenamer zijn voor de patiënt.
Productvoordelen:

Massagespecialisten gebruiken massageolie om de procedure effectiever te maken. Momenteel worden er verschillende soorten olie gebruikt, maar druivenpitolie blijft een van de meest effectieve. Vitamine E, dat in het product zit, voorkomt bedwelming van het lichaam, verlicht spanning en stress, en fyto-oestrogenen helpen veroudering te voorkomen, wat vrouwen na 40 jaar treft.
Druivenpitten hebben een antioxiderende, regenererende, beschermende werking. Dankzij hen worden vrije radicalen geëlimineerd en dit verhoogt de natuurlijke bescherming van de huid. De aanwezigheid van vitamine A, tannines, chlorofyl, vetzuren in de olie maakt de crème geschikt voor massage op elk type huid met een therapeutisch effect.
Nadat u hebt besloten om massageolie te kopen, doet u dit voor de beste prijs via de EMS-Beauty online winkel. Bij ons vindt u een breed scala aan gecertificeerde producten, waarvan de kosten een orde van grootte voordeliger zijn dan bij andere leveranciers, omdat we al vele jaren rechtstreeks samenwerken met fabrikanten. En we bezorgen ze door heel Europa via verschillende koeriersdiensten.
Neem contact op met de winkelmanager om het bezorgformaat te kiezen dat bij je past. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan, dan beantwoorden wij uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.