Druivenpitolie massage, 100% 200 ml

Productcode:
1154
Leverancierscode:
1331
Beschikbaar:
Нет в наличии

4,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 25

Voor massagespecialisten presenteert de EMS-Beauty online winkel hoogwaardige natuurlijke druivenpitmassageolie, 100% 200 ml. Hiermee zal elke procedure veel aangenamer en effectiever zijn.
Productvoordelen:

Beste massageprofessionals, wij nodigen u uit om uw resultaten te verbeteren met ruwe olie. Dit prachtige product zal de huid van de klant helpen om vervelende sinaasappelschil kwijt te raken en tegelijkertijd te voeden met levende vitamines. De productietechniek heeft alle nuttige eigenschappen van druivenpitten behouden.
Het toepassingsgebied van deze olie is zeer breed, het kan zelfs worden gebruikt in hoofdmaskers. Om deze reden kan een flesje van deze olie door verschillende specialisten in uw beautycentrum worden gebruikt. De olie heeft al zijn natuurlijke delicatesse behouden met een neutraal aroma om een ​​aangename sfeer te creëren. Met een verpakking van 200 ml kunt u een kwaliteitsproduct lang gebruiken.
Nadat u hebt besloten om massageolie te kopen, doet u dit voor de beste prijs via de EMS-Beauty online winkel. We hebben een breed assortiment aan massageproducten en accessoires, waarvan de kosten veel voordeliger zijn dan in andere winkels, omdat we al vele jaren producten rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we leveren bestellingen door heel Europa.
Neem voor het regelen van de bezorging contact op met de winkelmanager. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die op de site staan ​​vermeld, dan beantwoorden wij uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.