Driedubbele wasverwarmer Scaldacera

Productcode:
1579
Leverancierscode:
3456
Beschikbaar:
Op voorraad

90,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Voor harsspecialisten presenteert ems-beauty.es de Scaldacera Triple Wax Warmer. Handig en effectief, het wordt een onmisbare assistent van een schoonheidsspecialiste in de strijd tegen ongewenst haar.
Modelkenmerken

De Scaldacera Triple Heater is een onderzoeks- en ontwikkelingsapparaat voor professionele ontharing. Het bevat een driecomponenten aansluitsokkel, er zijn dus drie rolverwarmers beschikbaar. Je kunt in elk van hen 100 ml was laden. Dit apparaat heeft automatische verwarming, waarmee het mogelijk is om de huid glad te maken.
Vanwege zijn technische kenmerken helpt het apparaat om ongewenste haren te verwijderen, zowel thuis als in schoonheidssalons. Zo'n wassmelter kan was smelten die is geproduceerd in korrels, tabletten en schijven. Bovendien is het uitgerust met een extra compartiment voor het smelten van elk type cosmetische was. Bovendien kan de voskoplav de vereiste temperatuur van de was behouden dankzij de aanwezigheid van een thermostaat.
Het verwarmingselement is gemaakt van metaal en de behuizing is gemaakt van volumineus plastic, wat er erg aantrekkelijk uitziet. Voeg daarbij het compacte formaat en het gebruiksgemak en je krijgt ongelooflijke kwaliteit en professionele apparatuur voor het verwijderen van ongewenste haargroei.

Levering bestellen

Als je al lang van plan bent om een ​​waxwarmer te kopen, doe dat dan voor de beste prijs in de EMS-Beauty online winkel. We hebben een breed scala aan apparaten, waarvan de kosten veel winstgevender zijn dan in andere winkels in het land, omdat we ze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En gratis leren we de bedieningsregels van het apparaat op een geschikt moment voor u.
Na afronding van de opleiding ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij het werken met patiënten. En bij aanschaf krijgt u een jaar garantie op service. Bij pech ben je verzekerd. Bovendien kunt u levering naar elke hoek van het land bestellen.
Als u een bestelling wilt plaatsen, laat dan een terugbelverzoek achter en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken. Of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet, dan beantwoorden wij uw vragen.
Specificaties

Spanning - 220-240 V / 50 Hz

Temperatuurregelaar - 30-100 C

Vermogen - 50 W

Certificering - EU

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.