Drie-wave diode laser SOPRANO TITANIUM

Uw korting: -28%
Drie-wave diode laser SOPRANO TITANIUM
Productcode:
1835
Leverancierscode:
3901
UPC:
h8aO63ZFaS4
Beschikbaar:
Op voorraad

6.950,00€5.000,00€

course-cert ce-cert

De kwaliteit van cosmetologie-apparatuur bepaalt voornamelijk de kwaliteit van de procedures die met zijn hulp worden uitgevoerd. Als u dus op zoek bent naar een echt effectieve en betrouwbare ontharingslaser, dan is het SOPRANO II-systeem precies wat u nodig heeft. De combinatie van drie golflengten en een reeks van twee comfortabele handen stelt u in staat om overtollig haar veel sneller en gemakkelijker af te handelen dan u zich kunt voorstellen.


Apparatuurkenmerken:


Het belangrijkste kenmerk van de SOPRANO II-laser is dat deze is uitgerust met drie soorten straling, namelijk:

  • 808 nm. Deze golflengte wordt gegenereerd door een diodelaser, die wordt beschouwd als de maatstaf voor ontharing. Straling maakt een nog donkerdere huid mogelijk, omdat de pols niet de tijd neemt om weefsels op te warmen. Meestal gebruikt voor de behandeling van armen, benen, baard.
  • 755 nm. Het laserlicht van het Alexandria-type is gericht op het melaninepigment in de huid en het haar, waardoor het alleen kan worden gebruikt voor ontharing op een lichte huid. Maar het belangrijkste kenmerk is dat de straling het haar direct verbrandt, zodat ze ook met gepigmenteerd haar kunnen omgaan. Tegelijkertijd wordt het als ideaal beschouwd voor het behandelen van gevoelige gebieden.
  • 1064 nm. De golflengte van de neodymiumlaser wordt vanwege zijn buitensporige lengte als de meest perfecte beschouwd, omdat het zelfs bij Afro-Amerikanen ontharing mogelijk maakt zonder bijwerkingen. De straling is bedoeld om de bloedvaten te stollen, niet het pigment in het haar.


Het systeem kan onder andere in drie modi werken: HR, SHR Stack, SHR In-Motion.


De eerste is een stationaire manier van werken, de tweede zorgt voor een veilig effect op gevoelige gebieden en de derde stelt u in staat om de verwerking van zelfs grote gebieden te versnellen, zonder verdoving.

De onderscheidende kenmerken van de concurrentievoordelen van de SOPRANO II laser zijn: de combinatie van drie soorten straling, waarmee u alle haartjes op alle huidtypes kunt verwijderen en daardoor een grote belasting van het apparaat. En tijdens de behandeling kan de specialist meerdere golflengten tegelijk gebruiken om het beste resultaat te krijgen.

Een comfortabel koelsysteem minimaliseert pijn tijdens de behandeling, zodat u zonder verdoving kunt doen. Dit is ook een garantie dat de huid en het apparaat zelf niet oververhit raken. Om deze reden kan het apparaat 12 uur ononderbroken werken zonder oververhitting.

De aanwezigheid van drie modi zal het werk van een specialist aanzienlijk vereenvoudigen, maar ook efficiënter maken. Optioneel zijn er twee maniples verkrijgbaar, die een effectieve behandeling bieden van zowel gevoelige delen van het gezicht als grote delen van het lichaam. Tijdens de procedures zijn geen verbruiksartikelen nodig.

Onder andere de aanwezigheid van een 15-inch touchscreen, dat het apparaat bestuurt, stelt specialisten van verschillende niveaus in staat om ermee te werken, dankzij het gebruiksgemak.


Apparaatparameters:

Zendertype Diode

Uitgangsvermogen (max.) 1200W

Golflengte 755/108/1064

Pulsbreedte 5…200 ms

Herhalingsfrequentie 1 - 10 Hz

Energie 100 J

Vlekgrootte 10*20mm

Huidkoeling Dual TEC + saffier tot -10°C

Laserkoeling koelvloeistof met filter

LCD-scherm 15 inch

Netspanning 110V / 220V 50-60Hz

Diodes Duitsland/ Jenoptik

Bedrijfsvoorwaarden:

Luchttemperatuur +5…+45 °C

Relatieve luchtvochtigheid tot 100%

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.