Draagbare vaporizer HF-092

Productcode:
1565
Leverancierscode:
HF-092
Beschikbaar:
Op voorraad

66,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Voor cosmetologiespecialisten wordt de HF-092 verdamper gepresenteerd op de ems-beauty.es website. Hiermee worden alle gezichtsbehandelingen effectiever, waardoor de tevredenheid van uw klanten toeneemt.
Apparaatmogelijkheden

Draagbare verdamper HF-092 zorgt voor het stomen van de huid en vervolgens voor het exfoliëren van verhoornde huiddeeltjes, het reinigen van de poriën en het verwijderen van talgpropjes uit de poriën. Daarnaast heeft het apparaat de mogelijkheid tot aromatherapie ontspanning en desinfectie.
De draagbare vaporizer HF-092 is uitgerust met een hoogwaardig kunststof blok. Een speciale beugel in het bovenste gedeelte stelt de patiënt niet alleen in staat om de huid te stomen, maar ook om de ruimte te ioniseren voor desinfectie of huidbehandeling.
De bedieningsknoppen bevinden zich aan de onderkant van de verdamper.
Ionisatie is alleen mogelijk na een stabiele stoomproductie gedurende 1-2 minuten. Het apparaat is volkomen veilig in gebruik. Maar alleen op voorwaarde dat de patiënt geen contra-indicaties heeft voor verdamping.
Verbod op gebruik

Contra-indicaties voor het gebruik van het apparaat zijn:
pathologieën van het cardiovasculaire systeem;
astma;
droge, gevoelige huid;
acne, acne;
verergering van dermatosen;
schending van de integriteit van de huid.
Zorg ervoor dat de patiënt volledig gezond is, anders bestaat het risico op ernstige complicaties.
Apparatuur kopen

Neem contact op met de EMS-beauty webshop om een ​​vaporizer voor een betaalbare prijs te kopen. We leveren apparaten rechtstreeks van ontwikkelaars, dus hun kosten zijn een orde van grootte lager in vergelijking met andere winkels. Bij aankoop krijg je garantie.
De bezorging gebeurt door het hele land via verschillende koeriersdiensten. Er is ook een ophaalservice beschikbaar. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​handige optie te kiezen. Laat hiervoor een verzoek achter op de site en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Specificaties:

Nozzle rotatie - 360 graden

Verwarmingsvermogen - 550 W

Spanning - 220-230 V, 50-60 Hz

Functies - automatische uitschakeling met een verlaging van het waterpeil tot kritiek en ionisatie

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.