Draagbare ultrasone scrubber LW-006

Productcode:
1549
Leverancierscode:
LW-006
Beschikbaar:
Op voorraad

78,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Als u op zoek bent naar een effectief huidverzorgingsapparaat voor thuis, dan is de ultrasone scrubber LW-006 gepresenteerd op ems-beauty.es hiervoor het perfecte apparaat. Dankzij de mogelijkheden van de scrubber kunt u de huid effectief verzorgen en tot in de perfectie brengen.
Onderscheidende kenmerken

De draagbare ultrasone scrubber LW-006 is gemaakt voor thuisreiniging. Door het gebruik ervan kan de huid "ademen" en de stofwisselingsprocessen in de opperhuid verbeteren. Het LW-006-apparaat zorgt voor de constante werking van crèmes en maskers voor hun penetratie tot een grotere diepte. Het model heeft een intelligent ontwerp, gemakkelijke bediening, hoog vermogen, waardoor het professioneel kan worden gebruikt bij het uitvoeren van procedures thuis en in een schoonheidssalon.
Het apparaat wordt gebruikt voor peeling, micromassage, toning en lifting van de huid. Het apparaat vertegenwoordigt de 1e bedieningseenheid, uitgerust met een display en een bedieningspaneel. Met de knoppen op het bedieningspaneel kunt u de bedrijfsmodi, trillingsintensiteit, werkuren wijzigen. Over het algemeen is het apparaat ontworpen voor dergelijke manipulaties:
verwijdering van dode huidcellen;
het verminderen van de ernst van vergrote poriën;
herstel van stevigheid en elasticiteit van de huid;
de huid een frisse uitstraling geven;
eliminatie van open en gesloten comedonen;
vermindering van acne en acne;
het gladstrijken van littekens, post-acne, littekens;
stimulatie van de synthese van collageen en elastine;
activering van de bloedcirculatie, microcirculatie, metabolische processen en lymfedrainage.
Het wordt aanbevolen om voor gebruik een schoonheidsspecialist te raadplegen om te begrijpen hoe het apparaat correct moet worden gebruikt om het beste resultaat te krijgen zonder bijwerkingen.
Uitchecken

Als u al lang een ultrasone scrubber wilt kopen, kunt u dit tegen de beste prijs doen via de EMS-Beauty online winkel. We hebben gecertificeerde systemen die we rechtstreeks van fabrikanten leveren. Daarom zijn hun kosten een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. We trainen je ook gratis in het gebruik van het gekochte apparaat en geven een certificaat af nadat de cursus is voltooid.
Bij aankoop krijgt u een servicegarantie. Hiermee bent u verzekerd in geval van garantieproblemen. Bovendien kunt u in alle uithoeken van het land laten bezorgen. Indien u dit wenst, kunt u gebruik maken van de zelfbezorgservice en de goederen zelf afhalen in het magazijn.
Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter op de website en onze manager belt u terug om de details te verduidelijken.
Specificaties:

Ultrasone frequentie - 18-24 kHz

Vermogen - 0,6-1,2 W / cm2

Timer - 1-20 minuten

Afmetingen - 25x7x20 cm

Uitgangsvermogen - 5 W

Gewicht - 0,2 kg

Spanning - 220 V

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.