Draagbare ultrasone scrubber BC-807 (met batterij)

Productcode:
1550
Leverancierscode:
3276
Beschikbaar:
Op voorraad

95,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

De draagbare ultrasone scrubber BC-807 wordt onder uw aandacht gebracht in de EMS-Beauty online winkel. Hiermee wordt huidverzorging veel gemakkelijker en tegelijkertijd effectiever.
Onderscheidende kenmerken

Ultrasone scrubber BC-807 - miniatuur, licht en handig - is de beste keuze voor hoogwaardige reiniging en het gladmaken van het huidoppervlak. Het apparaat wordt geproduceerd als een enkele eenheid met een bedieningspaneel en een trapeziumvorm van het werkgereedschap. Ook heeft het apparaat voor het gemak een ingebouwde timer en wordt de bediening met slechts twee knoppen uitgevoerd.
Met behulp van het apparaat kunt u peeling, fonoforese, micromassage en galvanisatie uitvoeren. Procedures kunnen worden uitgevoerd met behulp van continue en pulserende werkingsmodi. Ultrasone peeling verwijdert het hoornvlies van de epidermislaag, activeert de microcirculatie in weefsels, produceert microcellen om alle metabolische processen in weefsels te verbeteren, reguleert de activiteit van de talgklieren en zorgt voor een ontstekingsremmend effect.
Ultrasone fonoforese vergemakkelijkt de introductie van cosmetica in de diepste lagen van de huid, waardoor het vermogen van cellen om zich te verspreiden toeneemt. Galvanisatie werkt volgens een soortgelijk principe, alleen een stroom met lage intensiteit wordt gebruikt in plaats van ultrageluid om de celpermeabiliteit te vergroten. Door de combinatie van deze technologieën kunt u een breed scala aan manipulaties uitvoeren:
verwijdering van hoorncellen;
eliminatie van open en gesloten comedonen;
acnebehandeling en gladmaken van acne;
herstel van stevigheid en elasticiteit van de huid;
huidverlichting;
afname van de ernst van pigmentatie van verschillende oorsprong;
diepe weefselhydratatie;
verhoogde celoxygenatie;
stimulatie van de synthese van collageen en elastine;
activering van de bloedcirculatie, lymfedrainage en microcirculatie.
Om een ​​​​uitgesproken resultaat te bereiken, is een reeks procedures vereist. Het aantal sessies is afhankelijk van het specifieke probleem en de individuele kenmerken van het lichaam van de patiënt.

Contra-indicaties voor gebruik

Het gebruik van het apparaat is verboden als de patiënt contra-indicaties heeft:
zwangerschap en borstvoeding;
huidbeschadiging op de behandelplaats;
suikerziekte;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
oncologische neoplasmata;
inflammatoire dermatologische ziekten;
schimmel huidlaesies;
koortsachtige toestanden.
Onderzoek de medische geschiedenis van de patiënt om een ​​negatief resultaat van de behandeling te voorkomen.
Bestelling levering

Vond je dit apparaat leuk? Bestel het via European Medical Systems tegen een prijs die 10% lager is dan in andere winkels, aangezien wij apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren. En tegelijkertijd leren we je gratis hoe je het apparaat gebruikt.
Na afronding van de opleiding wordt een certificaat verstrekt. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Daarnaast is het mogelijk om levering naar alle hoeken van het land te bestellen.
Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u een aanvraag voor een terugbelverzoek in, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om de details te verduidelijken.
Specificaties:

Oscillatie werkfrequentie - 28,0 ks

Aantal bedrijfsmodi - 2

Spanning - 100-240V 50 / 60 Hz

Vermogen - 1,2 W

Oplaadtijd batterij - 3 uur.

Afmetingen - 17x5,2x2 cm

Gewicht - 0,125 kg

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.