Draagbare RF Lederen Machine

Productcode:
1607
Leverancierscode:
6468
Beschikbaar:
Op voorraad

400,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek bent naar een effectief apparaat voor huidverjonging, dan is de draagbare huid-RF-machine van EMS-Beauty de ideale oplossing voor professionele en thuiszorg.
Apparaatfuncties

Het draagbare radiofrequentieapparaat wordt gebruikt voor esthetische behandelingen die rimpels verminderen, poriën verkleinen en collageeneiwitten regenereren met een speciale technologie die gebaseerd is op de overdracht van radiofrequentie-thermische energie naar de onderhuidse weefsels. De radiofrequentie produceert energie die de weefselstofwisseling stimuleert, waarna de aanmaak van nieuw collageen en de regeneratie van de dermis begint.
De emissie van rood licht produceert thermische effecten die de microcirculatie verbeteren, in plaats daarvan stimuleert blauw licht de beperking van de talgafscheiding en de behandeling van acne. Het RF-apparaat is gemakkelijk te gebruiken voor huidverjonging en rimpelvermindering. Hiermee wordt het glad, strakker en elastischer na de eerste sessies.
Er zijn 4 werkprogramma's:
SR: Verjonging van de huid rond de ogen (RF).
WR: Rimpelreductie (RF en rood licht).
SRT: Huidverjonging (RF rood licht en blauw licht).
ACE: Acnebehandeling (RF en blauw licht).
De keuze van het programma hangt af van het behandelingsgebied en het specifieke probleem van de patiënt. Het verloop van de behandeling kan alleen worden bepaald na overleg met de patiënt en het achterhalen van zijn gezondheidstoestand.
Toepassingsverbod

Helaas kan het RF-apparaat mensen met dergelijke contra-indicaties niet helpen:
zwangerschap en lactatieperiode;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten;
oncologische neoplasmata;
pathologie van het endocriene systeem;
schade aan de integriteit van de huid;
inflammatoire dermatologische processen;
etterende processen;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker.
Zorg ervoor dat de patiënt in goede gezondheid verkeert en dat de procedure hem de beste resultaten geeft.
Koop een schoonheidsmachine

Als je het ideale huidverzorgingsapparaat hebt gevonden, haast je dan om het in de EMS-Beauty-winkel te kopen voor een prijs die 10% lager is dan in andere winkels in het land. De reden voor deze kosten van apparatuur in directe leveringen van fabrikanten. Daarnaast leert u gratis hoe u de apparatuur bedient.
Na afloop van de cursus wordt een certificaat uitgereikt. Bij aankoop wordt een certificaat verstrekt. Bovendien kunt u in alle uithoeken van het land laten bezorgen. Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u het feedbackformulier in en onze manager neemt tijdens kantooruren contact met u op.
Technische specificaties

Spanning - 220 V

Vermogen - 15 W

Afmetingen - 14,6x5,6x3,5 cm

Gewicht - 0,5 kg

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.