Draagbare dermatoscoop UMS-S1

Productcode:
1809
Leverancierscode:
3472
Beschikbaar:
Op voorraad

770,00€

course-cert ce-cert

De site ems-beauty.es presenteert een onmisbaar apparaat voor het diagnosticeren van huidziekten - de EMS-S1 dermatoscoop. Hiermee wordt het identificeren van huidproblemen en het voorschrijven van de juiste behandeling een fluitje van een cent.
Apparaatmogelijkheden

Het werkingsprincipe van de EMS-S1 dermatoscoop is gebaseerd op geavanceerde beeldvormingstechnologie. Uiterlijk lijkt dit apparaat op een kleine pen met een roterend LCD-scherm, met aan de achterkant een portaal voor het aansluiten van een lens. Met het apparaat kunt u huidziekten onder alle omstandigheden controleren en diagnosticeren dankzij de autonome stroomvoorziening, met de mogelijkheid van continu gebruik gedurende 3 uur. De lens heeft hoge specificaties en een witte LED die zorgt voor een hoge beeldkwaliteit.
De specialist observeert de resultaten van het onderzoek op een 3-inch display met een groot inspectiegebied. Dankzij deze functies verzendt het apparaat een afbeelding met een hoge kleurnauwkeurigheid. Met de dermatoscoop kunt u gelijktijdig diagnostiek uitvoeren en de resultaten opslaan op een geheugenkaart. U kunt de resultaten opslaan als aparte grafische afbeeldingen (JPEG en BMP) en video (AVI) op een verwisselbare geheugenkaart. Voor verdere verwerking van resultaten (weergave en printen) kan de dermatoscoop via het mini-USB-portaal worden aangesloten op externe apparaten.
Het is vermeldenswaard dat het met een dergelijk apparaat mogelijk is om verwisselbare lenzen te gebruiken om de functionaliteit van het apparaat uit te breiden. Het apparaat heeft een display met hoge resolutie, dat brede kijkhoeken heeft voor comfortabeler werken met het apparaat. Het display heeft minimaal kleurverschil voor verschillende kijkhoeken. Bovendien maken de lichtheid en het kleine formaat het mogelijk om onderzoeken uit te voeren in quasi-medische instellingen en in verschillende noodsituaties.
Ook neemt het apparaat afbeeldingen met een hoge resolutie op een geheugenkaart op en kunt u informatie opslaan als videobestanden. U kunt via een USB-interface verbinding maken met externe apparaten voor het verwerken en afdrukken van rapporten. Bij aansluiting op een grote monitor wordt het beeld gelijktijdig op beide schermen (dermatoscoop en extern beeldscherm) weergegeven. Lichtgewicht, klein formaat en lange batterijduur bieden de mogelijkheid om het apparaat in verschillende omgevingen te gebruiken.
Bestelling levering

Besloten om een ​​dermatoscoop te kopen? De prijs ervan in de EMS-Beauty webshop zal je aangenaam verrassen. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten een orde van grootte winstgevender dan in andere winkels in het land. In plaats van de prijs te verhogen, bieden we gratis training over hoe u met het gekochte apparaat kunt werken op een voor u geschikt moment.
Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij het werken met patiënten. En bij de aankoop ontvangt u een servicegarantie, waarmee u verzekerd bent in geval van storingen. Bovendien kunt u levering in alle steden van het land bestellen.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager via telefoonnummers die je op de site ziet staan. Of laat een verzoek achter en er wordt binnenkort contact met u opgenomen om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Pixels - 720x480

Lichtbron - natuurlijk wit (LED)

Display - 3 "kleuren LCD-scherm

Continue werktijd - 3 uur

Oplaadtijd batterij - 5 uur

Spanning - 220 V 50 Hz

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.