Diodelaser voor ontharing X-FORTE 808 - ICE RF

Productcode:
1498
Leverancierscode:
819
Beschikbaar:
Op voorraad

29.200,00€

course-cert ce-cert

Uw aandacht op de site ems-beauty.es presenteert een functionele laser X - Forte 808 en ICE RF om ongewenst haar op alle huidtypes te verwijderen. Het apparaat is handig, effectief en stelt u in staat om snel met vegetatie om te gaan op elk deel van het lichaam en gezicht.
Apparaatmogelijkheden

Diodelaser X - Forte 808 en ICE RF is een gecombineerd systeem voor ontharing en huidverbetering in de behandelde gebieden. Omdat het apparaat de golflengte van 808 nm en radiogolfstraling combineert, waardoor de resultaten van elk van de procedures complementair zijn. En de behandeling is veilig voor de patiënt, omdat alleen het exacte gebied wordt aangetast zonder de omliggende weefsels te beschadigen.
Tijdens het eerste consult bepaalt de schoonheidsspecialist het vereiste aantal procedures en de duur van elke sessie, rekening houdend met de individuele kenmerken van het lichaam van de patiënt en het type haar. Om het maximale resultaat te bereiken, zijn in de regel 5 tot 8 sessies vereist, tussen elk van hen moet minimaal 1,5 - 2 maanden verstrijken. Over het algemeen geeft de behandeling resultaten die bij elke sessie meer en meer zichtbaar worden.
Het toestel zelf heeft een ergonomisch design dat goed in elk interieur past. En dankzij de lichtgewicht maniples kan de specialist sneller werken zonder pijn in de hand. Bovendien wordt het werk gemakkelijker door de intuïtieve interface en het meertalige menu. En het hele proces wordt weergegeven op het touchscreen, zodat de specialist de voortgang van de behandeling gemakkelijk kan volgen.
Verbod op gebruik

Vergeet niet dat er een lijst is met contra-indicaties voor het gebruik van een laser, waarvan u de aanwezigheid tijdens het eerste consult van uw patiënt moet vernemen. Als hij aan ten minste één van de voorwaarden voldoet, moet u hem de procedure weigeren. Beperkende staten zijn onder meer:
zwangerschap en borstvoeding;
hart-en vaatziekten;
flebeurysma;
infectieuze en inflammatoire huidlaesies;
littekens, snijwonden, schaafwonden, huidverbrandingen op de plaats van blootstelling;
frisse kleur;
ingebouwde pacemaker;
oncologie.
Wees voorzichtig en bestudeer de medische geschiedenis van de patiënt voordat u doorgaat met de behandeling.

Plaats een bestelling

Heeft u een geschikt apparaat gevonden, aarzel dan niet en neem contact op met de EMS-Beauty webshop. We hebben gecertificeerde systemen waarvan de kosten een orde van grootte lager zijn dan in andere winkels in het land, omdat we ze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En als bonus krijg je de mogelijkheid om gratis te leren hoe je de apparatuur bedient.
Na afronding van de cursus, waarvan je de vorm zelf kiest, ontvang je een certificaat. Ook krijgt u een servicegarantie waarmee u verzekerd bent bij een storing. En u kunt uw bestelling in elke plaats van het land ontvangen.
Om een ​​bestelling te plaatsen, laat een verzoek achter op de site, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen.
Specificaties:

Golflengte - 808 nm

Penetratiediepte - 4 mm

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Spanning - 110-220 V

Frequentie - 50-60 Hz

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.