Diodelaser voor ontharing Violetta

Productcode:
3423
Beschikbaar:
Op voorraad

2.900,00€

course-cert ce-cert

De Diode Ontharingslaser is een geavanceerd en effectief apparaat dat speciaal is ontworpen voor het verwijderen van ongewenst haar. Deze laser combineert hoge prestaties en innovatieve functies en is de ideale keuze voor professionele schoonheidssalons en klinieken.


Een van de belangrijkste kenmerken van deze laser is het vermogen om met drie verschillende golflengten te werken: 755, 808 en 1064 nm. Hierdoor kan de ontharingsprocedure worden aangepast aan verschillende huid- en haartypes, waardoor in elk geval een optimaal resultaat wordt gegarandeerd.


De laser heeft een breed energiedichtheidsbereik van 1 tot 120 J/cm2. Hierdoor kunt u de intensiteit van de impact op de haarzakjes nauwkeurig regelen en aanpassen, waardoor u verzekerd bent van een effectieve en pijnloze ontharing.


De werkfrequentie van de laser kan worden aangepast van 1 tot 10 Hz, zodat u de snelheid en frequentie van de behandeling kunt aanpassen aan de eisen en voorkeuren van de cliënt. De breedte van de laserpuls varieert van 5 ms tot 400 ms, zodat je het epilatieproces nauwkeurig kunt afstemmen voor een optimaal resultaat.


Het uitgangsvermogen van deze laser is 3000W en de laserstaven hebben een vermogen van 1500W, wat zorgt voor stabiliteit en een hoog rendement voor de haarzakjes. Dit garandeert een snelle en effectieve ontharing, zelfs bij intensief gebruik.


De laser werkt in een pulsuitgangsmodus, die een nauwkeurig en gericht effect op het doelgebied geeft, waardoor de mogelijke risico's van schade aan omliggende weefsels worden geminimaliseerd. Dit draagt ​​bij aan een veilige en comfortabele epileerprocedure.


Beheer en controle van procedureparameters worden uitgevoerd via een 10-inch kleurenaanraakscherm. Dit intuïtieve display biedt handige en eenvoudige bediening van alle functies en instellingen van de ontharingslaser. U kunt eenvoudig de gewenste parameters selecteren en de uitgangsenergie regelen, wat zorgt voor nauwkeurigheid en optimale resultaten van de procedure.


Een belangrijk veiligheidsaspect bij het gebruik van een diodelaser voor ontharing is de selectiefunctie van de beschermende temperatuurinterface. U kunt de temperatuurlimiet instellen op 55℃, wat helpt om oververhitting te voorkomen en de veiligheid tijdens de procedure te waarborgen.


Diodelaser ontharing is een betrouwbare en effectieve oplossing voor het verwijderen van ongewenst haar. Vanwege zijn hoge technische kenmerken, zorgt het voor een krachtige en precieze werking op de haarzakjes, wat zorgt voor langdurige resultaten.


Deze laser is ideaal voor gebruik in professionele schoonheidssalons en klinieken, waar professionele technici hem kunnen gebruiken om haarverwijderingsprocedures met hoge efficiëntie en veiligheid uit te voeren.


Diodelaser voor ontharing is een innovatief en effectief apparaat dat een comfortabele en effectieve procedure biedt voor het verwijderen van ongewenst haar. De combinatie van verschillende golflengten, een breed scala aan energiedichtheden, instelbare werkfrequentie en pulsbreedte maken het een veelzijdig hulpmiddel voor verschillende huid- en haartypes.


Specificaties:

Golflengte 755/808/1064nm

Energiedichtheid 1-120J/cm2

Werkfrequentie 1~10Hz

Uitgangsvermogen 3000W

Laserstaven 1500 W

Pulsbreedte 5ms ~ 400ms

Uitgangsmodus Pulsuitgang

Taal Standaard Engels

10" kleuren-touchscreen weergeven

55 ℃ beschermende temperatuurinterfaceselectie

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.