Diodelaser voor ontharing SILVANO II

Productcode:
4300
Beschikbaar:
Op voorraad

15.000,00€

course-cert ce-cert

Het bedrijf EMS Beauty presenteert met genoegen de driegolflengtelaser SILVANO II, gemaakt in Italië, onder uw aandacht. De kenmerken van de apparatuur zullen zelfs de meest doorgewinterde specialisten tevreden stellen.


Onderscheidende kenmerken


SILVANO II is een laser die drie soorten straling genereert: 755 nm, 808 nm, 1064 nm. De apparatuur wordt gebruikt voor laserontharing van elk type haar op alle huidfototypes, inclusief de huid van Afro-Amerikanen.


Het voordeel van SILVANO II is dat deze is voorzien van een grote spotgrootte, waardoor hij snel grote delen van het lichaam kan behandelen. En door de aanwezigheid van een non-stop-modus kunt u 24 uur lang continu werken en een onbeperkt aantal procedures per dag uitvoeren, waardoor het apparaat zichzelf snel terugbetaalt.


Afzonderlijk is het de moeite waard om het koelsysteem te vermelden. Gecombineerde drievoudige koeling (water + lucht + halfgeleider) zorgt voor een veilige uitvoering van procedures op huid van welke kleur dan ook zonder het risico op brandwonden of hyperpigmentatie. Bovendien voorkomt hetzelfde systeem oververhitting van het apparaat voor een soepele werking.


Dankzij de frequentie en energie van de pulsen kunt u snel omgaan met ongewenst haar op grote oppervlakken. Dankzij een reeks kant-en-klare en professionele verwerkingsparameters kunnen specialisten van verschillende opleidingsniveaus met de laser werken. De interface van het apparaat is intuïtief, waardoor de instellingen gemakkelijk te begrijpen zijn.


Om de SILVANO II-laser te bestellen, laat u een terugbelverzoek achter. De winkelmanager belt u dan tijdens kantooruren terug.


Technische specificaties


Productie - Italië


Vlekgrootte - 15x25 mm


Pulsenergie - 1-125 J/cm2


Pulsduur - 10-400 ms


Pulsfrequentie - 1-20 Hz


Diodevermogen - 3000 W


Handstukbron - 20.000.000 flitsen


Continue gebruiksduur - 24 uur


Koeling - water+lucht+halfgeleider


Stroomverbruik - 3000 W


Nettogewicht - 75 kg


Brutogewicht - 80 kg


Garantie - 2 jaar

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.