Diodelaser voor ontharing OCTAVIAN-600 808 nm

Productcode:
1743
Leverancierscode:
825
Beschikbaar:
Op voorraad

8.200,00€

course-cert ce-cert

Ter attentie van schoonheidsspecialisten presenteert het bedrijf European Medical Systems de OCTAVIAN-600 diodelaser voor snelle en effectieve ontharing. Met dergelijke apparatuur is de ontharingsprocedure pijnloos, wat een positief beeld creëert voor uw cosmetologiecentrum.
Apparatuurkenmerken:

De OCTAVIAN-600 diodelaser genereert 808 nm straling, die veelzijdig is en in staat is om snel en nauwkeurig te ontharen zonder ongemak of pijn voor de cliënt tijdens de behandeling. Het apparaat is ontworpen voor permanente ontharing op de huid van type I-VI en kan behandelingen even effectief uitvoeren op elk deel van het lichaam en gezicht, zonder pijn of ongemak te veroorzaken.Dit model heeft uitstekende eigenschappen vanwege zijn ontwerpkenmerken en het gebruik van componenten van de beste merken ter wereld. Het gebruik van eersteklas componenten en geavanceerde technologische oplossingen heeft de bron verhoogd tot 20 miljoen pulsen.
Het gebruikte golflengtebereik is het meest veelzijdig vanwege het goede doordringende vermogen van de straling en het intensere effect op de melanocyten in de haarzakjes. Het biedt ook een hoge maximale bundeloutput met de mogelijkheid om de intensiteit te veranderen en
breed scala van licht frequentie aanpassing. En extra koelsystemen zorgen ervoor dat het apparaat niet oververhit raakt, waardoor de levensduur voor een langere periode wordt verlengd.
Het apparaat is uitgerust met een groot touchscreen met een handig intuïtief besturingssysteem. Voor de aanpassing worden verschillende niveaus gebruikt, die het gemakkelijk maken om de benodigde instellingen te selecteren en, indien nodig, wijzigingen aan de parameters aan te brengen. In de beginfase geeft de operator het geslacht van de persoon aan en gaat vervolgens verder met de selectie van behandelingsgebieden. Door een specifiek deel van het lichaam in het menu te selecteren, krijgt de operator toegang tot gedetailleerde aanpassingen, waar hij alle parameters automatisch kan wijzigen.
Hier kunt u de vermogensniveaus en de vereiste intensiteit selecteren, de tijdparameters wijzigen, de koeltemperatuur, het aantal gegenereerde flitsen en andere waarden instellen die belangrijk zijn voor een effectieve behandeling. De operator kan dus eenvoudig beide typische instellingen voor elk type procedure gebruiken en in de laatste fase de nodige wijzigingen aanbrengen in overeenstemming met de individuele kenmerken van de patiënt.

Contra-indicaties voor gebruik

Het gebruik van het systeem is ten strengste verboden als de patiënt contra-indicaties heeft:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
hart-en vaatziekten;
verergering van infectieziekten;
inflammatoire en schimmelhuidletsels;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
oncologische ziekten;
lichtgevoeligheid en epilepsie.
Het uitvoeren van de procedure, zelfs met een van de bovenstaande voorwaarden, kan betreurenswaardig zijn voor de gezondheid van de patiënt. Let daarom tijdens het eerste consult goed op de medische geschiedenis van de cliënt.
Plaats een bestelling

De juiste uitrusting vinden, koop deze voor een zacht prijsje via de EMS-Beauty winkel. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten een orde van grootte lager dan in andere winkels. Bovendien trainen we u gratis in het gebruik van het apparaat van uw keuze. Na de training, die u in een voor u geschikte vorm met goed gevolg aflegt, ontvangt u een certificaat.
Bovendien krijgt u bij aankoop een garantie voor de service na verkoop. In geval van mislukking, zal het u verzekeren. En u kunt de bezorging bestellen via elke koeriersdienst die voor u geschikt is. Indien u dat wenst, kunt u de goederen zelf ophalen bij het magazijn als u in de buurt bent.
Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u een aanvraag in op de website, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Golflengte - 808 nm

Vermogen - 600 W

Uitgangsenergie - 1-160 J/cm2

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Pulsbreedte - 5 - 400 ms

Spotmaat - 10x10 mm, 12x12 mm, 10x18 mm, 12x20 mm, optie - 15x27 mm

Koeling - TEC + water + lucht + halfgeleider

Spanning - 220 V

Display - 8,4" kleurentouchscreen

Gewicht - 60 kg

Afmetingen - 45x45x115 cm

Manipulebron - 20.000.000 schoten

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.