Diodelaser voor ontharing MOZERO EVO 808

Productcode:
1512
Leverancierscode:
EVO 808
Beschikbaar:
Op voorraad

24.300,00€

course-cert ce-cert

Uw aandacht op de site ems-beauty.es presenteert een diodelaser Mozero EVO 808 voor een breed scala aan procedures. Handig en functioneel, het wordt een onmisbare assistent van een schoonheidsspecialiste.
Beschikbare technologieën

Diodelaser Mozero EVO 808 is het meest effectieve apparaat voor het verwijderen van overtollig haar in alle delen van de huid. Het voordeel van deze methode ten opzichte van andere is het resultaat op lange termijn, en bij correct gebruik verdwijnt het haar voor meerdere jaren spoorloos. Het werkingsprincipe is gebaseerd op selectieve fotothermolyse: energie dringt door in het haarzakje, vernietigt het en stopt de haargroei.
Maar het apparaat kan ook andere problemen elimineren, zoals statische rimpels van verschillende diepten en vasculaire laesies genezen. Het unieke van het systeem is de diepe penetratie van de lasergolf, waardoor het apparaat geschikt is voor de behandeling van dermatologische defecten, zoals kleine uitwendige teleangiëctasieën, littekens, tatoeages en tekenen van huidveroudering. Het product is uitgerust met een modern koelsysteem, dus noch de arts, noch de patiënt hoeft zich zorgen te maken over bijwerkingen.
Het systeem is vrij algemeen, dus dergelijke apparatuur wordt gekocht voor grote kamers zonder de vrije ruimte in gevaar te brengen. Maar ondanks de grootte zal het niet moeilijk zijn om de instellingen te begrijpen, omdat het menu intuïtief is en alle informatie over het proces op het aanraakscherm wordt weergegeven. Hierdoor wordt het hele apparaat aangestuurd.
Verbod op gebruik

Het gebruik van een laser is ten strengste verboden in aanwezigheid van contra-indicaties. Dit zijn:
zwangerschap en borstvoeding;
pathologieën van het cardiovasculaire systeem;
inflammatoire dermatologische processen;
schimmel huidlaesies;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
oncologie;
lichtgevoeligheid;
menstruatie;
ziekten van de bekkenorganen;
verergering van infectieziekten.
Voer een gedetailleerd consult met de patiënt en kom alles te weten over de gezondheidstoestand om een ​​positief resultaat van de behandeling te garanderen.

Koop schoonheidsapparatuur

Als de Mozero EVO 808-laser precies is wat u zocht, haast u dan om hem voor de beste prijs in Europa te kopen via de EMS-Beauty online winkel. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten een orde van grootte lager dan in andere winkels in het land. En als bonus bieden we de mogelijkheid om gratis met het apparaat te leren werken in een formaat dat voor u geschikt is en een certificaat te ontvangen na het voltooien van de cursus.
Bij aankoop ontvangt u ook een garantiekaart. Hij zal u van dienst zijn in het geval van een garantieprobleem. De bezorging gebeurt door het hele land via verschillende koeriersdiensten, maar er is ook een ophaalservice voor u beschikbaar.
Om de optie te kiezen die voor u het beste is, laat u een verzoek achter op de website en onze manager belt u zo snel mogelijk terug om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Golflengte - 808 nm

Vermogen - 500 W

Energiedichtheid - 50 J/cm2

Duur laserpuls - 350 ms

Afmetingen - 25x58x58 cm

Gewicht - 30 kg

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.