Diodelaser voor ontharing EPILIA RF

Productcode:
1510
Leverancierscode:
828
Beschikbaar:
Op voorraad

32.100,00€

course-cert ce-cert

In de online winkel van EMS-Beauty wordt een moderne EPILIA RF-diodelaser onder de aandacht van specialisten gebracht. De eigenaardigheid van het apparaat is de combinatie van diode- en RF-technologieën om betere resultaten te bereiken bij het verwijderen van ongewenst haar.
Functionele voordelen

De eigenaardigheid van de diodelaser is dat hij zijn straling richt op het melaninepigment in de haarzakjes, het verwarmt en vernietigt. Dit zorgt ervoor dat de haargroei stopt als de bol sterft. De stralingsrichting is selectief, dat wil zeggen dat de omliggende weefsels niet worden beschadigd. Het apparaat is functioneel efficiënt als diodelaser, maar vervult ook andere functies op basis van het effect van RF-therapie.
Het apparaat verwijdert niet alleen haar van alle delen van het lichaam, maar biedt ook goede verzorging voor de ouder wordende huid, voorkomt de primaire tekenen van epidermale lethargie, helpt de huid te verstevigen, verbetert de teint en textuur aanzienlijk en elimineert snel en effectief zelfs uitgesproken effecten van littekens en striae. EPILIA RF is ergonomisch, heeft een modern design en is uitgerust met een groot display waarop alle informatie over de workflow wordt weergegeven.
Het voordeel van het combineren van diode en RF is dat het u in staat stelt het energieverbruik om het resultaat te bereiken te verminderen. Bovendien kan het worden gebruikt om een ​​breder scala aan manipulaties uit te voeren:
vermindering van de ernst van rimpels;
het gladstrijken van littekens, post-acne, striae;
verhoogde huidskleur;
aanscherping van slappe weefsels;
verlichting van pigmentatie of de volledige eliminatie ervan.
Naast eersteklas eigenschappen heeft de laser een aantal onderscheidende eigenschappen. CIA TM-technologie koelt de bewegende huid voor, tijdens en na het ontharen, waardoor het risico op brandwonden wordt geminimaliseerd. En het automatische foutbewakingssysteem maakt het mogelijk om het apparaat uit te schakelen in geval van storing van een mechanisme.
Contra-indicaties voor behandeling

Contra-indicaties voor de procedures zijn:
zwangerschap en borstvoeding;
pathologieën van het cardiovasculaire systeem;
inflammatoire en schimmelhuidletsels;
koortsaandoeningen, griep en acute luchtweginfecties;
ingebouwde pacemaker;
oncologische ziekten;
lichtgevoeligheid en epilepsie;
menstruatiecyclus;
ziekten van de bekkenorganen;
infectieziekten in de acute fase.
Om negatieve gevolgen te voorkomen, moet u de medische geschiedenis van de patiënt bestuderen voordat u doorgaat met de behandeling.
Uitchecken

Interesse in de gepresenteerde apparatuur? Bestel het dan via het bedrijf European Medical Systems. We hebben alleen gecertificeerde systemen, waarvan de kosten een orde van grootte lager zijn dan in andere winkels in het land, omdat we ze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En als bonus leren we de werkingsregels gratis.
Je kunt de cursus volgen in een voor jou geschikte vorm en na afronding ontvang je een certificaat. Bij aankoop krijgt u een garantie die u verzekert in geval van storingen. En u kunt op elke gewenste locatie bezorgen.
Neem contact op met de winkelmanager om een ​​bestelling te plaatsen. Bel hiervoor de nummers die op de site staan ​​vermeld of laat een terugbelverzoek achter.
Specificaties:

Golflengte - 755/808/1064 nm

Manipulebron - 20.000.000 schoten

Vermogen - 960 W

Energiedichtheid - 1-166 J/cm2

Koelsysteem - kristal + lucht + water + halfgeleider

Display - 10,4" kleuren touchscreen

Spanning - 100-110/230-260 V

Gewicht - 70 kg

Afmetingen - 68x55x120 cm

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.