Diodelaser voor ontharing EPICARE

Productcode:
1499
Leverancierscode:
821
Beschikbaar:
Op voorraad

24.300,00€

course-cert ce-cert

European Medical Systems heeft het genoegen u de EPICARE diodelaser onder uw aandacht te brengen. Kenmerken van de technologie en ergonomie van de behuizing trokken al snel de aandacht van toonaangevende experts over de hele wereld.
Functionele functies

Het verwijderen van ongewenst haar is de meest populaire cosmetische procedure, waarvoor de laser als het meest effectieve apparaat wordt beschouwd. Systeem
EPICARE werkt bij een golflengte van 808 nm volgens het principe van selectieve fotothermolyse. Dat wil zeggen, de straling richt zich op de melanine in het haarzakje, verwarmt het en vernietigt het. Dit leidt ertoe dat het haar uitvalt en hun groei in het behandelde gebied stopt.
De gepresenteerde laser onderscheidt zich van de achtergrond van andere systemen met zijn uitstekende eigenschappen en hoge prestaties. Het gaat met succes om met haar van welke aard dan ook en laat geen brandwonden, pigmentvlekken en littekens achter. Na gebruik merken klanten een langzame of volledige stopzetting van de haargroei. Met zijn geweldige functionaliteit is het systeem vrij compact, dus het is gemakkelijk te plaatsen zonder in te boeten aan vrije ruimte.
De aanwezigheid van wielen zorgt voor mobiliteit en gemak van verplaatsing van kantoor naar kantoor. Als u zo'n apparaat in een schoonheidssalon gebruikt, verhoogt u het serviceniveau en zullen dankbare klanten in de rij staan ​​voor behandeling.
Contra-indicaties voor de procedure

Voordat u doorgaat met de behandeling, moet u er zeker van zijn dat de patiënt geen van deze aandoeningen heeft:
zwangerschap en lactatieperiode;
hart-en vaatziekten;
spataderen;
infectieziekten in de acute fase;
inflammatoire en schimmelhuidletsels;
mechanische verwondingen van de huid in het gebied van blootstelling aan laser;
frisse kleur;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
oncologie;
koortsaandoeningen, griep en acute luchtweginfecties;
lichtgevoeligheid en epilepsie.
Als de laser wordt gebruikt in aanwezigheid van contra-indicaties, kan dit leiden tot ernstige gezondheidsproblemen voor de patiënt. Wees voorzichtig tijdens het eerste consult.

Een apparaat kopen

Als het gepresenteerde model precies is wat u zocht, bestel het dan via de EMS-Beauty online winkel. Hier vindt u alleen gecertificeerde systemen, waarvan de prijs 10% lager is dan in andere winkels, aangezien we ze rechtstreeks van fabrikanten naar het land leveren. Daarnaast trainen we je gratis in het gebruik van het gekochte apparaat.
Je kiest zelf de vorm van de training en na afronding ontvang je een certificaat. Ook krijgt u bij aankoop een garantie die u verzekert in het geval van een garantiefout. En de levering wordt door het hele land uitgevoerd via een koeriersdienst die voor u geschikt is.
Als u meer advies nodig heeft, neem dan contact op met de winkelmanager. Vul hiervoor een aanvraag in op de website en verwacht zo snel mogelijk een telefoontje.
Specificaties:

Golflengte - 808 nm

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Afmetingen - 61x29x98 cm

Gewicht - 25 kg

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.