Diodelaser voor ontharing ELIMINATOR

Productcode:
1726
Leverancierscode:
805
Beschikbaar:
Op voorraad

7.050,00€

course-cert ce-cert

De innovatieve microkanaaldiodelaser ELIMINATOR wordt onder de aandacht gebracht van schoonheidsspecialisten op de website ems-beauty.es. De technische kenmerken van het apparaat zullen zelfs ervaren schoonheidsspecialisten aangenaam verrassen.
Apparaatfuncties

De eigenaardigheid van de ELIMINATOR microkanaaldiodelaser is dat deze is uitgerust met moderne functies en een lange levensduur, waardoor deze zelfs met diep geplante follikels op elk deel van het lichaam en gezicht gemakkelijk kan omgaan. Dergelijke mogelijkheden worden aan de laser gegeven door 6 diodeblokken met afzonderlijke kanalen voor het toevoeren van vloeistof in maniples, waardoor de bedrijfsomstandigheden van het hele systeem worden gestabiliseerd.
Het heeft ook een positief effect op het afkoelen van de huid in het behandelde gebied om pijn te verminderen en eventuele negatieve reacties en bijwerkingen te voorkomen. De laser is onder andere uitgerust met verschillende spotgroottes voor een gemakkelijke behandeling van verschillende delen van het lichaam. Alle componenten van de laser zijn vervaardigd door een toonaangevende Duitse fabrikant, die het apparaat een levensduur van 20 miljoen pulsen garandeert.
Voeg daarbij het ideale systeem met meerdere niveaus voor het verlagen van de temperatuur van de knooppunten, voor ideale werkomstandigheden bij elke kamertemperatuur en intelligente regeling van temperatuur, kwantiteit en kwaliteit van het water. Dit alles garandeert een vlekkeloze uitvoering van de procedure en het perfecte eindresultaat. Daarnaast is het ook voor een beginnende specialist ontzettend handig om met het apparaat te werken door de gemakkelijke bediening via een touchscreen en een meertalig menu. En het ergonomische design van het toestel past makkelijk in elk interieur.
Contra-indicaties voor gebruik

Maar onthoud dat zelfs zo'n perfect systeem contra-indicaties heeft. Als de patiënt ten minste een van de volgende aandoeningen heeft, is de procedure verboden:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
ingebouwde pacemaker;
pathologieën van het cardiovasculaire systeem;
spataderen;
suikerziekte;
chronische ziekten in de acute fase;
griep, koorts, acute luchtweginfecties;
allergische reacties, herpes, schimmel;
mechanische verwondingen van de huid in het blootstellingsgebied;
cicatriciale formaties;
oncologische processen;
frisse kleur.
Daarom is een gedetailleerd consult vereist voordat de behandeling wordt gestart om mogelijke negatieve gevolgen voor de gezondheid van de patiënt uit te sluiten.
Om een ​​aankoop te doen

Interesse in de gepresenteerde laser? Koop hem dan voor een zacht prijsje in de EMS-Beauty store. We hebben een groot assortiment gecertificeerde systemen, waarvan de kosten 10% lager zijn dan die van andere leveranciers, omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten naar het land leveren. Daarnaast geven we gratis training over de bediening van het apparaat.
Je volgt de training in een voor jou geschikte vorm en na afronding ontvang je een certificaat voor het werken met patiënten. U ontvangt ook een servicegarantiekaart. En u kunt de bezorging naar alle uithoeken van het land bestellen via een koeriersdienst die bij u past.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de beheerder via telefoonnummers die je op de site ziet staan. Of laat een verzoek achter en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Golflengte - 808 nm

Vermogen - 600 W

Energiedichtheid - 1-120 J/cm2

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Handstukbron - 20 miljoen schoten

Spotgrootte - 11x11 mm, 10x17 mm

Display - raak 10,4 inch aan

Spanning - 220 V

Frequentie - 50-60 Hz

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.