Diodelaser voor ontharing D-LAS 60

Productcode:
1737
Leverancierscode:
817
Beschikbaar:
Op voorraad

9.700,00€

course-cert ce-cert

De site ems-beauty.es presenteert een universele diodelaser D-las 60 voor het epileren van alle huidtypes. Handig en functioneel, het wordt een onmisbare assistent van de schoonheidsspecialist in hun werk.
Beschikbare technologieën

De D-las 60 diodelaser werkt volgens het principe van selectieve fotothermolyse om de follikel te vernietigen en de haargroei te stoppen. Dit gebeurt door de melanine in de follikel te verwarmen. Het pigment is niet bestand tegen hoge temperaturen en wordt vernietigd, en daarmee valt het haar uit en stopt de groei in het behandelde gebied. Maar om het volledige resultaat te bereiken, is een reeks sessies nodig, omdat de laser alleen actief groeiende haren beïnvloedt, en er zijn er slechts 25% van op het lichaam.
Het gepresenteerde model heeft een grote vlekgrootte, waarmee u snel vegetatie op grote delen van het lichaam kunt verwijderen. En de 808-golflengte zorgt voor een pijnloze en effectieve behandeling voor alle haar- en huidtypes. Een krachtig koelsysteem voorkomt oververhitting van het apparaat en dus van de huid, wat alleen positieve effecten van de behandeling met zich meebrengt.
Houd er rekening mee dat het apparaat ongelooflijk eenvoudig te bedienen is, omdat het is uitgerust met een intuïtieve interface en toegankelijke menu's in verschillende talen. Ergonomische handgrepen stellen u in staat om alle delen van het lichaam en gezicht te behandelen. En door de kleine afmetingen van het systeem past het gemakkelijk in elk interieur.
Contra-indicaties voor behandeling

Het D-las 60 systeem wordt niet gebruikt bij een aantal contra-indicaties:
zwangerschap en lactatieperiode;
pathologieën van het cardiovasculaire systeem;
spataderen;
allergieën, herpes, schimmel;
cicatriciale laesies van de huid;
mechanische schade op de plaats van verwerking;
oncologische neoplasmata;
frisse kleur;
ingebouwde pacemaker.
Voer een gedetailleerd overleg met de patiënt om ervoor te zorgen dat ze in perfecte gezondheid verkeren en alleen de beste resultaten zonder bijwerkingen te garanderen.

Uitchecken

Vond je het gepresenteerde model leuk? Bestel het in de EMS-Beauty webshop tegen de scherpste prijs van Europa. We werken rechtstreeks met fabrikanten, dus de kosten van onze producten zijn meerdere malen lager dan die van andere leveranciers. En we leren gratis hoe u het gekochte apparaat kunt gebruiken in een formaat dat voor u geschikt is.
Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij het werken met patiënten. En bij de aankoop krijgt u een garantiekaart, waarmee u verzekerd bent in geval van storing.
Neem voor het regelen van de bezorging contact op met de winkelmanager. Laat hiervoor een verzoek achter op de site en verwacht zo snel mogelijk een telefoontje.
Specificaties:

Golflengte - 808 nm

Spotgrootte - 12 cm2

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Spanning - 110-220 V

Frequentie - 50-60 Hz

Garantie - 24 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.