DIODELASER voor ONTHARING BONAVENTURA

Productcode:
1730
Leverancierscode:
809
Beschikbaar:
Op voorraad

6.600,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert European Medical Systems met genoegen een functionele diodelaser voor ontharing BONAVENTURA. De kenmerken van het model bieden grote kansen voor de schoonheidsindustrie, die het onderscheidt van andere systemen.
Voordelen van kiezen

De BONAVENTURA-diodelaser werkt op een golflengte van 808 nm, wat werkt volgens het principe van selectieve fotothermolyse. De straling richt zich op de melanine in de follikel en vernietigt deze door deze te verhitten. En daarmee sterft de follikel af en stopt de haargroei in het behandelde gebied. Een andere wijziging van het gebruik van lasers met een golf van 808 nm is de verjonging van alle lagen van de dermis en het verschaffen van een liftend effect door de stimulatie van collageen.
Gezien deze kenmerken kunnen we vol vertrouwen zeggen dat BONAVENTURA een universeel apparaat is dat epileren op I-VI-huidtypes mogelijk maakt zonder het oppervlak te beschadigen en het verschijnen van littekens of pigmentvlekken te voorkomen. Bovendien is de procedure zelf pijnloos en zonder bijwerkingen.
Over het algemeen heeft deze diodelaser een hoge energiedichtheid en meerdere vermogensniveaus. Een lange levensduur en de mogelijkheid om de hele dag door procedures zonder onderbreking uit te voeren, wordt geleverd door de in Duitsland gemaakte Dilas-lasereenheid.
Bovendien zijn er twee werkmodi - stationair en In-Motion, en de mogelijkheid om er tijdens de verwerking tussen te schakelen, waardoor het mogelijk is om veel sneller het beste resultaat te bereiken.
Voeg daarbij de hoge stabiliteit van parameters dankzij onderdelen en componenten van de beste fabrikanten ter wereld, effectieve koeling van de apparaatblokken en automatische uitschakeling van het systeem in geval van storing, en u krijgt het beste apparaat voor het verwijderen van ongewenst haar op elke deel van het lichaam en het gezicht.
Contra-indicaties voor gebruik

Er zijn een aantal contra-indicaties voor het gebruik van een laser, die belangrijk zijn om te onthouden:
zwangerschap en borstvoeding;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
flebeurysma;
allergische reacties, herpes, schimmel;
littekens;
oncologie;
frisse kleur.
Bij het eerste consult moet u alle bestaande en vroegere ziekten van de patiënt leren kennen om hem alleen een positief resultaat te geven zonder bijwerkingen.

Apparatuur kopen

Als u voordelig een diodelaser wilt kopen, neem dan contact op met de online winkel van EMS-Beauty. U kunt bij ons gecertificeerde apparatuur kopen tegen een kostprijs die 10% lager is dan in andere winkels, omdat wij deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we trainen gratis hoe ermee te werken, waarna we een certificaat afgeven.
Het is nuttig voor u wanneer u met patiënten werkt. En bij de aankoop ontvangt u een servicegarantie, waarmee u verzekerd bent in geval van storingen. Neem contact op met de winkelmanager om bezorging op de gewenste locatie te bestellen. Hij zal al uw vragen beantwoorden en uw bestelling opnemen.
Technische specificaties

Pulsbron - 10 miljoen

Energiedichtheid - 1-120 J/cm2

Uitgangsvermogen - 450W, 600W, 900W, 1200W

Spotgrootte - 15x15 mm

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.