Diodelaser voor 3 golven GIOVANNA

Top verkoper!
Diodelaser voor 3 golven GIOVANNA
Productcode:
1703
Leverancierscode:
780
Beschikbaar:
Op voorraad

8.700,00€

course-cert ce-cert

European Medical Systems presenteert met genoegen de GIOVANNA drie-golflengte laser voor het epileren van alle huidtypes. De mogelijkheden van het apparaat zullen zelfs ervaren professionals aangenaam verrassen.
Beschikbare technologieën

De GIOVANNA-laser onderscheidt zich doordat hij drie soorten straling combineert. De golflengte van 808 nm wordt beschouwd als een van de beste voor het verwijderen van diepe follikels. Bovendien bestrijdt het effectief grof pluis. Dit geeft geweldige resultaten op donker haar omdat er meer melanine is en dat is het hoofddoel van de laser. De golflengte van 755 nm wordt alleen gebruikt op lichte huidtypes, omdat alexandriet, in tegenstelling tot de diodelaser, volledig gepigmenteerd is. Gebruikt om gevoelige gebieden te behandelen.
De golflengte van 1064 nm wordt, in tegenstelling tot de twee voorgaande technologieën, niet geabsorbeerd door melanine. Het kan dus worden gebruikt om haar op elk huidtype te verwijderen, ongeacht de kleur, zonder het risico op brandwonden of littekens. Het gebied van cosmetologie gebruikt dit apparaat om verschillende manipulaties uit te voeren:
eliminatie van ongewenst haar;
gladmaken van post-acne, littekens, littekens, striae;
vermindering van de ernst van vergrote poriën;
verlichting van ouderdomsvlekken of hun volledige eliminatie;
vermindering van het verschijnen van rimpels.
Elke gepresenteerde golflengte wordt gebruikt om een ​​specifiek huidtype te behandelen. Het GIOVANNA-apparaat maakt pijnloze procedures mogelijk met een minimaal risico op bijwerkingen. Daarnaast heeft de unit een dubbel koudemiddelreinigingssysteem en een ingebouwde slangaansluiting met siliconen anti-knikslang. Een hoogwaardige Spaanse koelsysteempomp en hoogwaardige geïmporteerde radiatorkoeling zorgen voor een lange levensduur van het systeem.
Toepassingsverbod

Contra-indicaties voor het gebruik van een laser zijn:
cardiovasculaire pathologieën;
dermatologische ontstekingsprocessen;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
ziekten van de bekkenorganen;
pathologie van het endocriene systeem.
Om negatieve gevolgen te voorkomen, moet u de medische geschiedenis van de patiënt tijdens het eerste consult bestuderen.

Apparatuur bestellen

Heb je het juiste apparaat gevonden? Bestel het via de EMS-Beauty webshop voor een betaalbare prijs. Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten hebben geleverd, zijn de kosten meerdere malen lager dan in andere winkels. Daarnaast trainen we je gratis in de bediening van het apparaat.
Na afronding van de cursus wordt een certificaat uitgereikt, wat handig is voor u om met patiënten te werken. En bij de aankoop ontvangt u een servicegarantie, waarmee u twee jaar verzekerd bent in geval van garantieproblemen. Bovendien kunt u in alle uithoeken van het land laten bezorgen. Maar als u wilt, kunt u de goederen zelf ophalen bij het magazijn.
Neem contact op met de winkelmanager om de optie te kiezen die bij je past. Laat hiervoor een verzoek achter op de site en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Apparaat opties

Vermogen - 800 W

Pulsenergie - 1-120 J / cm2

Spotgrootte - 12x12 mm

Spanning - 220 V

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.