Diodelaser MedioStar NeXT PRO

Productcode:
1731
Leverancierscode:
810
Beschikbaar:
Op voorraad

53.500,00€

course-cert ce-cert

Echt, de beste versie van de diodelaser is het MeDioStar NeXT PRO-systeem. De mogelijkheden van het apparaat hebben al meer dan één ervaren schoonheidsspecialist aangenaam verrast.
Systeemmogelijkheden

Diodelaser MeDioStar NeXT PRO is een verbeterd model van de gouden standaard. Nu kan epileren ook op een gebruinde huid worden uitgevoerd zonder risico of bijwerkingen. Dit is de beste versie van het apparaat, omdat het is uitgerust met meerdere golflengten om alle soorten haar en huid te kunnen behandelen. Een ander koelsysteem voorkomt schade aan de opperhuid, en de meergolftechnologie stelt u in staat om tijdens de sessie bedrijfsmodi te combineren en tussen bestralingen te wisselen om de patiënt de best mogelijke resultaten te bieden.
De gepresenteerde diodelaser kan ook worden gebruikt door een beginnende schoonheidsspecialist. Het duurt minder dan een uur om met dit apparaat vertrouwd te raken om de verschillende instellingen en opties te verkennen, omdat de interface van het apparaat eenvoudig en duidelijk is. En dankzij de compacte afmetingen van het systeem kunt u het op elk oppervlak plaatsen, inclusief een cosmeticatrolley.
Uitchecken

Neem voor het kopen van een gecertificeerde diodelaser contact op met de online winkel van EMS-beauty. We hebben de beste modellen apparatuur verzameld, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En bovendien leren we gratis hoe het gekochte systeem te gebruiken.
Je kunt de training volgen in een voor jou geschikte vorm en na afronding ontvang je een certificaat. U ontvangt ook een servicegarantie, die uw verzekering is bij pech. En u kunt bestellen in alle steden van het land.
Neem contact op met de beheerder om een ​​bestelling te plaatsen door de nummers op de site te bellen. Of laat een verzoek achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.
Specificaties:

Golflengte - 755/808/1064 nm

Uitgangsvermogen - 1500 W

Spotgrootte - 12x12 mm

Energiedichtheid - 1-120 J/cm2

Pulsbreedte - 10-1400 ms

Tijd van continu werken - 24 uur

Display - 10,4" TFT-touchscreen

Afmetingen - 59x59x164 cm

Spanning - 110-220 V

Frequentie - 50-60 Hz

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.