Diodelaser D-50 voor ontharing met straling van 755, 808, 1064 nm

Productcode:
1729
Leverancierscode:
808
Beschikbaar:
Op voorraad

8.050,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek bent naar effectieve laserontharingsapparatuur, dan is de D-Las 50 diodelaser de beste keuze! En u kunt het voor de beste prijs kopen via het bedrijf European Medical Systems. Verken de catalogus om de voordelen van het kiezen van dit apparaat te begrijpen.
Modelkenmerken:

De D-Las 50 diodelaser is een modern en zeer betrouwbaar apparaat voor ontharing op elk deel van het lichaam. De specialisten zijn erin geslaagd een apparaat te maken dat in de kortst mogelijke tijd alle soorten haar op de huid van elk fototype veilig verwijdert. En de besturing vindt plaats via een handig touch-display en een intuïtief menu, zodat elke master gemakkelijk de instellingen kan achterhalen. Bovendien zorgt het krachtige koelsysteem voor pijnloze ontharing en voorkomt het eventuele bijwerkingen. Tegelijkertijd heeft de unit een ergonomisch design, waardoor hij gemakkelijk in elk interieur past.
Maar er is een lijst met contra-indicaties voor het gebruik van het apparaat:
zwangerschap en borstvoeding;
ingebouwde pacemaker;
pathologieën van het cardiovasculaire systeem;
flebeurysma;
suikerziekte;
verergering van chronische ziekten;
griep, koorts, acute luchtweginfecties;
allergische reacties, herpes, schimmel;
mechanische verwondingen op het gebied van impact;
littekens;
oncologische ziekten;
frisse kleur.
Als de patiënt ten minste één van deze aandoeningen heeft, is de procedure ten strengste verboden. Ontdek tijdens het eerste consult de medische geschiedenis van de patiënt om hem alleen een positief resultaat zonder gezondheidsproblemen te garanderen.
Uitchecken

Interesse in ons aanbod? Schiet dan op om het gepresenteerde apparaat voor de beste prijs te kopen via de EMS-Beauty online winkel. De systemen zijn gecertificeerd en de kosten zijn 10% lager dan in andere winkels in het land, aangezien we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we leren je hoe je het gratis kunt gebruiken.
Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat. En bij aankoop ontvangt u een garantiekaart in geval van garantieproblemen. En u kunt bestellen in alle steden van het land.
Neem contact op met de winkelmanager om de ontbrekende details te verduidelijken, hij zal al je vragen beantwoorden. Of bel ons zelf op de nummers vermeld op de site, en onze adviseur zal u helpen bij het kiezen van de apparatuur die aan uw behoeften voldoet.
Specificaties:

Spotgrootte - 13x13 ms

Pulsduur - 5-400 ms

Uitgangsenergie - 1-138 J/cm2

Stroomverbruik - 2500 W

Spanning - 110 V

Frequentie - 60 Hz

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.