Diode laservat verwijderen MBT-900

Productcode:
1882
Leverancierscode:
3771
Beschikbaar:
Op voorraad

1.300,00€

course-cert ce-cert

Onder uw aandacht presenteert het bedrijf "EMS Beauty" een diodelaser MBT-900 voor het verwijderen van vasculaire laesies. Hoge precisie van impact en compacte afmetingen maken het een onmisbare assistent voor een schoonheidsspecialiste.

Operatie principe

Diodelaser MBT-900 is ontworpen voor een effectieve behandeling van vasculaire laesies zoals spataderen, rosacea, hemangioom, rosacea, telangiëctasie. Hiervoor wordt een golflengte van 980 nm gebruikt en is het werkingsprincipe gebaseerd op selectieve fotothermolyse. Dat wil zeggen, de laserenergie richt zich op het oxyhemoglobine in de rode bloedcellen, waardoor het opwarmt.


Na de absorptie van laserenergie komt warmte vrij om zich door geleiding naar de vasculaire endotheelcellen te verspreiden, en de hemoglobine in het bloedvat wordt verpletterd, waarna het wordt omgezet in kleine moleculaire groepen en geabsorbeerd door de weefsels, waardoor huidregeneratie wordt verzekerd. De regeneratieve functie, nadat hemoglobine door de huid is opgenomen, werkt actief en bereikt het doel om rode bloedcellen te elimineren.


Het is belangrijk om te begrijpen dat één sessie zelden blijvende verbeteringen geeft. Meestal zijn voor de behandeling van dergelijke laesies 2 tot 5 sessies nodig, afhankelijk van de specifieke toestand, het huidtype en de individuele kenmerken van het lichaam van de patiënt.


Technologische voordelen

De onderscheidende voordelen van de MBT-900 laser zijn:

Geen invasiviteit. Hierdoor wordt het risico op bijwerkingen geminimaliseerd en is er helemaal geen revalidatieperiode. Onmiddellijk na voltooiing van de manipulatie kan de persoon doorgaan met zijn bedrijf.

Pijnloze uitvoering. Tijdens de behandeling ervaart de patiënt geen ongemak of pijn, waardoor anesthesie of pijnstillers niet meer nodig zijn.

Nauwkeurigheid van de impact. De energie van de diodelaser wordt strikt lokaal geleverd, zonder verstrooiing naar nabijgelegen weefsels, waardoor u de laesie snel kunt elimineren zonder de huid te beschadigen.

Aanvullende verbeteringen. Naast het verwijderen van vaatlaesies kan de laser het proces starten om nieuw collageen aan te maken, waardoor de huid elastischer wordt.

Daarnaast is het toestel compact van formaat, waardoor het niet veel ruimte in beslag neemt in de kamer. Indien nodig kan het op een cosmeticatrolley worden geplaatst en van kantoor naar kantoor worden vervoerd.

Om de gepresenteerde laser te kopen, neemt u contact op met de winkelmanager via de telefoonnummers die op de site worden vermeld. Bij aankoop krijgt u een garantie en krijgt u een gratis training aangeboden in de regels voor het bedienen van de apparatuur, waarna u een certificaat ontvangt.

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.