Diode laservat verwijderen FEDERICO

Productcode:
1881
Leverancierscode:
3667
Beschikbaar:
Op voorraad

1.350,00€

course-cert ce-cert

Iedereen weet dat vasculaire laesies het beste kunnen worden behandeld met een laser. We presenteren hiervoor een van de beste modellen - de FEDERICO diodelaser. Fabrikanten hebben het uitgerust met alle noodzakelijke functies voor een effectieve behandeling.


Technologische voordelen

De diodelaser voor vasculaire verwijdering genereert een golflengte van 980 nm, wat het optimale absorptiespectrum is voor vasculaire cellen. Het werkingsprincipe is gebaseerd op thermische straling. En het belangrijkste doelwit voor het apparaat is hemoglobine. Hij is het die, door de energie van de laser te absorberen, coagulatie van bloedvaten veroorzaakt.

Als gevolg hiervan treedt genezing op. De golflengte van 980 nm kan tot 0,5 mm in de huid doordringen en biedt zo een blijvend effect voor de lokale omgeving, zonder nabijgelegen weefsels te beschadigen.

Ook stimuleert de laser de aanmaak van collageen om de elasticiteit en dichtheid van de opperhuid te vergroten. Zo worden de beschadigde bloedvaten verwijderd en komt er een nieuwe, gezonde huid voor in de plaats.


Apparaatfuncties

Als gevolg van de behandeling verdwijnen de problemen die de persoon naar de dokter hebben geleid. Na gebruik van de laser hoeft u zich geen zorgen te maken over littekens of beschadiging van de huid, want die zijn er niet. Het systeem is een van de veiligste voor mensen.

Om het gewenste resultaat te verkrijgen, moet u één tot drie sessies bezoeken, met tussenpozen van één maand. Na de behandeling keert de huid terug naar haar oorspronkelijke uiterlijk.

De FEDERICO diodelaser heeft alle klinische en technische tests doorstaan ​​en is goedgekeurd voor gebruik door de Amerikaanse FDA.


Gebruiksaanwijzingen

De laser wordt gebruikt voor de volgende leeftijdsgebonden en cosmetische huidveranderingen:


goedaardige neoplasmata;

rosacea;

vasculaire angiomen en hemangiomen;

rosacea;

zweren;

lymfatische zwelling;

teleangiëctasie;

aangeboren pathologie van de wanden van bloedvaten.

Het apparaat kan op elk deel van het lichaam worden gebruikt, maar alleen na een volledig onderzoek door een arts en met zijn goedkeuring.


Specificaties:

Soort van

diodelaser


Golflengte

980 nm


Duur van de polsslag

1-100ms


Frequentie

1-10 Hz


Stroom

10W


Apparaat actieve omgeving

Rode halfgeleiderlaser


Controle systeem

8,4" kleuren touchscreen


Besturingstaal

Engels, in de instellingen kun je de gewenste taal instellen


Koelsysteem

luchtafkoeling


De grootte

40x38.5x20 cm


Het gewicht

12,9 kg


Spanning

220V

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.