DIODE LASER AURORA

Productcode:
1707
Leverancierscode:
784
Beschikbaar:
Op voorraad

2.700,00€

course-cert ce-cert

De AURORA diodelaser wordt onder uw aandacht gebracht in de EMS-Beauty online winkel. Dankzij de mogelijkheden van het apparaat kunt u omgaan met ongewenst haar op elk deel van het lichaam en gezicht, waardoor u jarenlang een gladde huid krijgt.
Apparaatmogelijkheden

Diodelaser AURORA wordt, in tegenstelling tot andere vergelijkbare apparaten, gekenmerkt door de langste werking met stabiel onderhoud van functies gedurende de hele service en is een van de beste vertegenwoordigers van deze categorie cosmetische lasers. De kenmerken en voordelen van het apparaat zijn gebaseerd op de Dilas-module, die een blok van 10 diodes bevat, gescheiden door radiatoren met een groot aantal microkanalen voor koelvloeistofcirculatie. Het genereert krachtige gepulseerde straling met een golflengte van 808 nm, wat bepalend is voor de omvang van het gebruik van het apparaat.
De laser is ontworpen om haar op elk deel van het gezicht of lichaam te verwijderen en maakt ontharing op alle huidtypes mogelijk. Energie met deze golflengte wordt maximaal geabsorbeerd door weefsels waarvan de cellen zoveel melanine bevatten - de stengels en hun follikels, die door verhitting het vermogen verliezen om hun vitale activiteit voort te zetten. Tegelijkertijd zijn cellen met een lager melaninegehalte praktisch niet onderhevig aan hitte en worden ze niet beschadigd tijdens manipulaties. Pijnloos en niet-invasief laserontharen van weefsels is gebaseerd op dit mechanisme.
De straling zorgt ook voor een effectieve ontharing wanneer de follikels diep liggen, zoals onder de oksels of in de bikinilijn. Enige afname van de efficiëntie wordt alleen waargenomen in extreme situaties: het verwijderen van zeer lichte of grijze haren op een lichte huid of tijdens manipulaties op een zeer donker of gebruind oppervlak. Onder bepaalde omstandigheden kan het apparaat ook worden gebruikt om andere manipulaties uit te voeren om de conditie van de huid te verbeteren.
De voordelen van het model worden niet alleen beperkt door zijn veelzijdigheid tijdens de behandeling, maar omvatten ook een aantal ontwerpkenmerken die aanzienlijke voordelen garanderen. Tegelijkertijd moet er rekening mee worden gehouden dat er beperkingen zijn aan de uitvoering van deze procedure en dat er na de cursus aan enkele vereisten moet worden voldaan.
Contra-indicaties voor gebruik

De procedure is ten strengste verboden in aanwezigheid van contra-indicaties. Waaronder:
zwangerschap en borstvoeding;
acute infectieziekten;
dermatologische ziekten;
verergering van chronische ziekten;
schade aan de integriteit van de huid;
overgevoeligheid voor hydrochinon of andere soorten klaringsmiddelen;
ziekten van de bekkenorganen;
schimmel huidlaesies.
Bekijk bij het eerste consult de medische geschiedenis van de patiënt om een ​​positief resultaat van de behandeling te verzekeren.
Uitchecken

Interesse in de gepresenteerde apparatuur? Bestel hem dan via de EMS-Beauty webshop voor een prijs die 10% lager is dan in andere winkels in het land. De reden voor deze kosten zijn directe leveringen van fabrikanten in de afgelopen jaren.
Bij aankoop wordt u aangeboden om een ​​gratis training te volgen over het werken met het gekochte apparaat in een voor u geschikt formaat. Na afloop ontvang je een certificaat. En bij aankoop krijgt u garantie op service. En u kunt vanuit elke hoek van het land laten bezorgen.
Neem contact op met onze manager om een ​​aankoop te doen. Bel hiervoor de nummers die u op de site ziet staan, of laat een verzoek voor een terugbelverzoek achter en er wordt spoedig contact met u opgenomen.
Specificaties:

Golflengte - 808 nm

Vermogen - 600 W

Spotgrootte - 12x20 mm

Handstukhulpmiddel - 20 miljoen impulsen

Tijd van continu werken - 12 uur

Pulsenergie - 20-70 J/cm2

Spanning - 110 V, 50 Hz / 220 V, 60 Hz

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.