DERMIS ROLLER MICRO-NAALDEN DNS TITANIUM

Productcode:
1658
Leverancierscode:
4292
Beschikbaar:
Op voorraad

15,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 7

European Medical Systems is verheugd om Derma Vib dermaroller onder uw aandacht te brengen. Kenmerken van het apparaat stellen u in staat om te gaan met verschillende leeftijdsgerelateerde veranderingen, wat een uitgesproken en blijvend resultaat oplevert.
Functionele functies

De Derma Vib Derma Roller is een geavanceerd massageapparaat met 540 micronaalden en 5 LED-lampjes. Deze innovatieve tool is geschikt voor alle huidtypes en microneedling behandelingen zijn erg populair voor verjonging en huidverbetering. Bij microneedling worden verschillende soorten naalden gebruikt:
Naalden van 0,5/0,75 mm helpen bij het opbouwen van een mooie, gezonde huid en voorkomen haaruitval.
Naalden van 1,0/1,5 mm kunnen rimpels en pigmentvlekken verwijderen.
Naalden van 2,0 mm helpen de effecten van trauma, acnelittekens en rimpels rond de ogen te verminderen.
Naalden van 2,5/3,0 mm kunnen rimpels, lichaamslittekens en cellulitis verwijderen.
Microneedling is dus zeer effectief en veilig bij het oplossen van verschillende huidproblemen. Daarnaast kan de Derma Vib roller niet alleen microneedling maar ook een vibrerende massage uitvoeren, wat bijdraagt ​​aan een betere opname van werkzame stoffen in de huid. De Derma Vib-roller heeft ook een fototherapiefunctie omdat hij is uitgerust met 5 LED-lampjes.
Blauw licht (480 nm) wordt gebruikt om acne en huidontstekingen te behandelen, omdat dit licht ontstekingsremmende eigenschappen heeft en de huid glad en glanzend maakt. Groen licht (530 nm) kalmeert de gezwollen huid. Geel licht (590 nm) verbetert de immuniteit van de huid. Rood licht (650nm) helpt de huid te genezen en stimuleert celvernieuwing, wat de aanmaak van nieuw collageen verbetert. Mixed light is geschikt voor alle huidtypes, voedt de huid en vermindert rimpels rond de ogen.
Contra-indicaties voor gebruik

U moet niet vergeten dat er contra-indicaties zijn voor het gebruik van het apparaat:
oncologische processen in het lichaam;
pathologie van het endocriene systeem;
nier- en leverinsufficiëntie;
ontstekings- en etterende processen van de huid;
mechanische schade op de plaats van blootstelling;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten in de acute fase;
hart-en vaatziekten;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
zwangerschap en borstvoedingsperiode.
U moet ervoor zorgen dat uw patiënt geen van deze aandoeningen heeft, anders bestaat er een risico op ernstige bijwerkingen.
Apparatuur kopen

Als je een geschikte dermaroller hebt gevonden, kun je deze voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty winkel. We werken al vele jaren rechtstreeks samen met fabrikanten van apparatuur, dus de kosten zijn een orde van grootte lager dan in andere winkels in het land. We leren ook gratis hoe u het gekochte apparaat kunt gebruiken in een formaat dat voor u geschikt is.
Na het voltooien van de cursus ontvangt u een certificaat dat uw kwalificaties bevestigt in het bijzijn van patiënten. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Bovendien kunt u uw bestelling in alle steden van het land ophalen.
Neem contact op met de winkelmanager om een ​​bestelling te plaatsen. Bel ons hiervoor op de nummers die op de site staan ​​vermeld, of laat een terugbelverzoek achter, waarna er spoedig contact met u wordt opgenomen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.