Dermatologische drs roller

Productcode:
1659
Leverancierscode:
4192
Beschikbaar:
Op voorraad

25,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 4

EuroMedSystems presenteert met genoegen een handige en effectieve dermaroller DRS Derma. De combinatie van meerdere koppen en een groot aantal naalden stelt u in staat om te gaan met verschillende leeftijdsgerelateerde veranderingen, wat stabiele en langdurige resultaten oplevert.
Apparaatmogelijkheden

De DRS Derma Roller is een steriel en wegwerpinstrument voorzien van een roller met 1200 naalden van 0,20 mm lang, die gemaakt zijn van chirurgisch staal. Door de aanwezigheid van 1200 naalden kan de roller op het lichaam worden gebruikt om cellulitis, plaatselijk vet en verlies van huidskleur effectief te behandelen. De behandeling is micro-invasief en pijnloos, omdat de penetratiediepte van de naalden minimaal is, alleen tot de oppervlakkige huidlagen en de sensorische zenuwen niet bereikt en daarom geen pijn of bloeding veroorzaakt.
Na behandeling met deze roller wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam sterk geactiveerd, worden cellen gestimuleerd en maken daardoor nieuwe cellen aan. En na microneedling absorbeert de huid specifieke actieve ingrediënten in zijn diepe lagen door de gecreëerde gaten, en de werking van de stoffen neemt toe en bevordert de extra collageenproductie, waardoor het effect van microneedling behouden blijft. De resultaten die met deze video zijn verkregen, zijn zeer significant en gaan lang mee.
Micronaalden garanderen een uitstekende penetratie en natuurlijke aanmaak van elastine en nieuw collageen. Meestal zijn de resultaten zichtbaar na de eerste procedures, maar de definitieve resultaten zullen enkele weken na de behandeling verschijnen, omdat weefselregeneratie gedurende een bepaalde periode plaatsvindt. Het is ook noodzakelijk om te onthouden dat de roller voor en na elke behandeling moet worden schoongemaakt. Het is ook noodzakelijk om de huidgebieden die moeten worden behandeld vóór de procedure te desinfecteren. Na gebruik wordt aanbevolen om een ​​hoogwaardige vochtinbrengende crème op de huid aan te brengen.
Contra-indicaties voor gebruik

Voordat u met de behandeling begint, moet u ervoor zorgen dat er geen contra-indicaties zijn. Waaronder:
oncologische processen in het lichaam;
pathologie van het endocriene systeem;
nier- en leverinsufficiëntie;
ontstekings- en etterende processen op de huid;
mechanische schade aan de huid op de plaats van blootstelling;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten;
hart-en vaatziekten;
zwangerschap en borstvoeding.
Als u het apparaat gebruikt in aanwezigheid van een van de aandoeningen, kunt u ernstige bijwerkingen krijgen bij de patiënt.
Bestelling levering

Op zoek naar de juiste microneedling dermaroller? Je kunt het kopen via de EMS-Beauty winkel tegen de beste prijs in Europa. Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten vele malen winstgevender dan die van andere leveranciers. En we geven gratis training over het werken met het geselecteerde apparaat.
Na afronding van de cursus, waarvan je de vorm zelf kiest, ontvang je een certificaat. En bij aankoop krijgt u een garantie die u verzekert in geval van problemen.
Om levering naar elke uithoek van het land te bestellen, vult u een aanvraag voor een terugbelverzoek in, en de winkelmanager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.