DERMALE BODY ROLLER DTS

Productcode:
1662
Leverancierscode:
1075
Beschikbaar:
Op voorraad

110,00€

course-cert ce-cert

Als je goed voor je lichaam wilt zorgen, let dan op de DTS dermal body roller, gepresenteerd door de EMS-Beauty store. Het is gemakkelijk om eventuele tekortkomingen van het lichaam thuis en in een schoonheidssalon aan te pakken.
Functionele kenmerken

Microneedling is een zeer populaire behandeling voor de huid van gezicht en lichaam. Deze procedure is niet-chirurgisch en micro-invasief, geschikt voor alle huidtypes en het apparaat is betaalbaar. Daarnaast kun je de roller onder alle omstandigheden gebruiken. Maar vóór elke behandeling is het noodzakelijk om de roller te steriliseren. Het type sterilisatie is afhankelijk van het type naalden op de rol. De huidroller heeft momenteel een herbruikbare handgreep en een verwijderbare dubbele kop.
Het apparaat kan worden gesteriliseerd in een autoclaaf bij een temperatuur van 120 graden Celsius. Met deze roller zal de behandeling zeer effectief zijn op het gehele oppervlak van het lichaam. Het wordt niet aanbevolen om het op het gezicht en de hals te gebruiken, omdat het grote delen van de huid in minder tijd bedekt. Er zijn enkele soorten DTS-micronaalden per lichaam, met een lengte van 0,5 mm tot 2,00 mm. Om deze reden moet u, voordat u koopt, de nodige parameters selecteren en specificeren.Microneedling met deze roller is praktisch en pijnloos, waardoor u de productie van elastine en collageen op huidniveau kunt stimuleren.
Op deze manier worden de cellen gestimuleerd en produceren daardoor nieuwe cellen. Daarom helpt een dermale rollerbehandeling om cellulitis te verminderen, na een kuur kunnen ze ook worden geëlimineerd. Rolapplicaties zijn ook zeer effectief voor huidverjonging, diepe rimpels en striae. De Body Dermal Roller verbetert de penetratie van actieve ingrediënten uit serums en crèmes, waardoor het uiterlijk en de conditie van de huid verbetert.
Contra-indicaties voor gebruik

U moet er rekening mee houden dat u onder bepaalde omstandigheden de roller niet kunt gebruiken. Deze staten zijn:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
ontstekingsprocessen van de huid;
schimmelinfecties;
snijwonden, schaafwonden, krassen, brandwonden op de huid in het getroffen gebied;
oncologische ziekten;
infectieziekten in de acute fase;
verergering van chronische ziekten;
ingebouwde pacemaker;
siliconen implantaten;
koortsachtige toestanden.
Wees alert op de gezondheidstoestand, om uzelf geen schade toe te brengen.
Plaats een bestelling

Interesse in het gepresenteerde toestel? Bestel hem dan voor een zacht prijsje via de website ems-beauty.es. We leveren apparaten rechtstreeks van fabrikanten, dus hun kosten zijn meerdere malen lager dan die van andere leveranciers. En als bonus krijg je de kans om gratis met het apparaat te leren werken.
Bij aankoop krijgt u een servicegarantie. En u kunt in alle uithoeken van het land laten bezorgen. Maar je kunt ook gebruik maken van de ophaalservice als je wilt.
Meer advies nodig? Krijg antwoord op uw vragen van de winkelmanager op de telefoonnummers die u op de site ziet. Of laat een verzoek achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.