Deramal roller voor klein oppervlak DRS

Productcode:
1661
Leverancierscode:
3032
Beschikbaar:
Op voorraad

20,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 5

Bekijk de DRS dermaroller van European Medical Systems om uw huidverzorging thuis te verbeteren. Bij hem blijven huidproblemen tot het verleden.
Apparaatfuncties

De DRS Dermaroller wordt geleverd met 32 ​​roestvrijstalen naalden waarmee u zelfs het gebied rond de ogen kunt behandelen. Microneedling is erg populair geworden omdat het de epidermale structuur helpt verbeteren door celvernieuwing en de collageenproductie stimuleert. Er zijn verschillende soorten rollers met verschillende micronaaldlengtes. Naalden van 0,20 mm tot 0,50 mm worden alleen voor huishoudelijk gebruik gebruikt, in plaats van naalden van 0,75 mm tot 3,00 die door een professionele schoonheidsspecialiste worden gebruikt.
De gepresenteerde dermaroller heeft slechts 32 naalden, dus het is een ideaal hulpmiddel voor de behandeling rond de ogen en kleine gebieden. Tijdens de procedure worden de stamcellen gestimuleerd om zich te delen en nieuwe cellen te produceren. Werkzame stoffen worden door open microforen opgenomen en bevorderen de aanmaak van elastine en collageen. Met dit apparaat kunt u dynamische rimpels elimineren en de huid rond de ogen fris en jong maken.
Maar u moet niet vergeten dat als er contra-indicaties zijn, het verboden is om het apparaat te gebruiken. Deze beperkingen omvatten:
zwangerschap en borstvoeding;
ontstekingsprocessen van de huid;
schimmellaesies van de huid;
snijwonden, schaafwonden, krassen, brandwonden op de huid in het getroffen gebied;
oncologische neoplasmata;
infectieziekten in de acute fase;
verergering van chronische ziekten;
ingebouwde pacemaker;
metalen implantaten;
koortsachtige toestanden.
Het wordt aanbevolen om voor aanvang van de behandeling een specialist te raadplegen om een ​​positief resultaat van de behandeling te verzekeren. Anders bestaat het risico dat er ernstige gezondheidsproblemen ontstaan.

Uitchecken

Als dit het apparaat is waarnaar u op zoek was, haast u dan om het voor een spotprijs te kopen via de EMS-Beauty online winkel. Wij leveren cosmetische apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn vele malen lager dan in winkels van andere leveranciers. Als bonus leren we je gratis hoe je het apparaat gebruikt.
Bij aankoop ontvangt u een garantiekaart. Zo ben je verzekerd bij een probleem. Daarnaast wordt er door het hele land bezorgd.
Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter en onze manager belt u tijdens kantooruren terug om alle details te verduidelijken. Of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.