Depilight diodelaser voor laserontharing en huidverjonging

Productcode:
1733
Leverancierscode:
3756
Beschikbaar:
Op voorraad

25.200,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek bent naar een effectieve diodelaser, presenteert de EMS-Beauty-winkel het Depilight-apparaat voor ontharing en een aantal andere cosmetische ingrepen. De combinatie van efficiëntie en veiligheid van de laser verdiende al snel de liefde van gebruikers.
Voordelen van gebruik

De Depilight diodelaser is een modern systeem met een optimaal type straling voor alle haartypes, een grote spotgrootte en een hoge energiedichtheid. Met deze drie eigenschappen bereik je het beste resultaat zonder negatieve gevolgen, minimaliseer je pijn tijdens de sessie en voorkom je eventuele bijwerkingen.
Bovendien is het voor een specialist ongelooflijk handig om met een laser te werken, aangezien het handstuk een ergonomische vorm heeft voor het bewerken van elk deel van het lichaam en gezicht. En de saffierpunt voorkomt dat het apparaat oververhit raakt, dus de manipulatie is pijnloos voor de patiënt en voorkomt schade aan de opperhuid. Dit wordt ook mogelijk gemaakt door een continue stroomvoorziening, waarvan de technologie als de meest geavanceerde wordt beschouwd.
Over het algemeen is het Depilight-systeem ontworpen om een ​​breed scala aan manipulaties uit te voeren:
verwijdering van ongewenste vegetatie;
behandeling van folliculitis en oplossing van het probleem van ingegroeide haartjes;
vermindering van de ernst van rimpels;
het verlichten van pigmentatie en het verbeteren van de huidskleur;
gladmaken van post-acne, littekens, littekens, striae;
herstel van stevigheid en elasticiteit van de huid.
Het beste is dat u met een dergelijke laser het verloop van procedures in het algemeen kunt verkorten vanwege het hoge vermogen. Maar je hebt nog minimaal 4 sessies nodig om dezelfde schenen te verwerken. Maar tijdens de verwerking maakt het apparaat geen geluid, wat de behandeling comfortabel maakt voor zowel de arts als de patiënt.
Plaats een bestelling

U kunt het gepresenteerde apparaat op de website ems-beauty.es voor de beste prijs kopen. Gunstige kosten zijn te danken aan directe leveringen van fabrikanten in de afgelopen jaren. Daarnaast kunt u bij ons gratis leren werken met het aangekochte systeem.
U kiest zelf het formaat van de training en na voltooiing ontvangt u een certificaat dat uw kwalificaties bevestigt. Bij aankoop krijgt u ook een garantie die zorgt voor een verzekering in geval van storing. Om de levering te regelen, vult u een aanvraag voor een terugbelverzoek in, en onze manager belt u zo snel mogelijk terug.

Specificaties:

Golflengte - 808 nm

Vermogen - 360 W

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Spanning - 220 V

Frequentie - 60 Hz

Garantie - 24 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.