Cryolipolyse apparatuur EMS G-80

Productcode:
1609
Leverancierscode:
4006
Beschikbaar:
Op voorraad

2.500,00€

course-cert ce-cert

Op zoek naar een effectief cryolipolyse apparaat? Dan is de EMS G-80 de perfecte keuze. Met zijn hulp zal de procedure effectief en pijnloos zijn, wat zeker nieuwe klanten naar uw schoonheidscentrum zal trekken.
Apparaatmogelijkheden

Cryolipolyse is een moderne behandeling die plaatselijk vet en cellulitis op een niet-invasieve en pijnloze manier elimineert. Het proces van vetreductie wordt uitgevoerd met behulp van koeling. Vetweefsel wordt gedurende 30-60 minuten afgekoeld tot een temperatuur van ongeveer 0, wat leidt tot de vernietiging van vetcellen. Cryolipolyse zorgt voor effectieve resultaten en volumereductie na elke behandeling. De resultaten zijn blijvend als ze gepaard gaan met een gezonde levensstijl en goede voeding.
Het gepresenteerde apparaat is voorbereid voor professioneel gebruik in schoonheidscentra en zelfs voor thuisgebruik. Dit apparaat heeft een compact formaat en een modern design. Het handstuk is gemaakt van hoogwaardig siliconen en heeft een komvorm, die een effectieve en gerichte behandeling van gebieden met plaatselijk vet mogelijk maakt. Op de achterkant van het maniple bevindt zich een knop waarmee u het hele proces kunt regelen. Afhankelijk van het te behandelen probleemgebied kunt u de grootte van de punt kiezen.
Op het te behandelen gebied wordt een membraan of een speciale gel aangebracht, waarna een manipel wordt geplaatst. Tijdens de behandeling worden de vetcellen bevroren en daarom wordt het gelokaliseerde vet geëlimineerd en in het behandelde gebied zal het niet opnieuw worden gevormd. Met dit apparaat kunt u buitengewone resultaten behalen en genieten van alle voordelen van cryolipolyse.
Koop schoonheidsapparatuur

Besloten om een ​​cryolipolyse machine te kopen? Doe het voor een zacht prijsje in de EMS-Beauty webshop. Bij ons ontvangt u gecertificeerde apparatuur, waarvan de bedieningsregels u gratis worden uitgelegd in een voor u geschikt formaat. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat.
U ontvangt ook een garantiekaart om u te beschermen in geval van een probleem. En u kunt bestellingen laten bezorgen in alle delen van het land. Om een ​​aankoop te doen, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager zal binnenkort contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.

Specificaties:

Spanning - 110/220 V, 50-60 Hz

Vermogen - 500 W

Koeltemperatuur - -9 5 graden Celsius

Uitlaatdruk - 0-100 kPa

Koelvloeistof - zuiver water

Formaat zekering - F2AL250V

Relatieve vochtigheid - 80%

Vacuümvermogen - 80-106 kPa

Afmetingen - 130x50x65 cm

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.