Cryolipolyse-apparaat S80B

Productcode:
1452
Leverancierscode:
2913
Beschikbaar:
Op voorraad

4.900,00€

course-cert ce-cert

Als u al lang op zoek bent naar een effectieve cryolipolyse-machine, dan is het S80B-systeem precies wat u nodig heeft. Het apparaat bestrijdt effectief vetophopingen en trekt steeds meer nieuwe klanten naar u toe.
Apparaatmogelijkheden

Cryolipolyse is een niet-chirurgische methode die wordt gebruikt om plaatselijke vetophopingen op het lichaam te verminderen. Cryolipolyse is een eenvoudige en pijnloze behandeling die gepaard gaat met verschillende risico's. Het wordt uitgevoerd door een arts of verpleegkundige die is opgeleid in het gebruik van het apparaat. De patiënt kan direct na de procedure een positief effect opmerken. Net als bij liposuctie is cryolipolyse een methode om plaatselijke hardnekkige vetophopingen te verwijderen bij patiënten die toch in goede conditie zijn. Het is geen behandeling voor algemene obesitas.
 Cryolipolyse wordt voornamelijk gebruikt om vet in de buik, dijen, rug, achterkant van de armen en binnen en buiten de dijen te verminderen. Het eindresultaat is pas na 2-3 maanden zichtbaar. De fabrikant van het product citeert studies die een vermindering van 20% vet in behandelde gebieden aantonen. Andere onderzoeken laten minimaal 10% zien. Meestal worden 1-3 procedures uitgevoerd voor één gebied.
 Cryolipolyse kan traditionele liposuctie niet vervangen, maar het biedt een alternatief voor mensen die op zoek zijn naar een pijnloze en niet-invasieve behandeling. De behandeling duurt 1-3 uur en de patiënt kan direct na de behandeling terugkeren naar de dagelijkse activiteiten. Sommige patiënten ervaren ongemak wanneer het weefsel wordt afgekoeld tot ongeveer -12 graden, wat nodig is om het gewenste effect te bereiken. Dit is echter een lichte pijn en tijdens de behandeling kan de patiënt kranten lezen, chatten of tv kijken. Na de behandeling wordt het behandelde gebied gemasseerd. Roodheid, overgevoeligheid, lichte zwelling en gevoelloosheid in het behandelde gebied.
Contra-indicaties voor behandeling

Hoewel het systeem effectief is, kan het de gezondheid schaden als de patiënt contra-indicaties heeft voor het gebruik ervan. Waaronder:
zwangerschap en lactatieperiode;
hart-en vaatziekten;
oncologische ziekten;
auto-immuunpathologieën;
nier- en leverinsufficiëntie;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
schending van de integriteit van de huid op de plaats van behandeling;
inflammatoire dermatologische processen;
schimmel huidlaesies;
koortsachtige aandoeningen;
hoge koorts, griep, acute luchtweginfecties;
kritieke dagen;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten in de acute fase.
U moet de patiënt in detail raadplegen en meer te weten komen over al zijn vroegere en huidige ziekten om er zeker van te zijn dat de behandeling geschikt voor hem is. Anders is er een hoog risico op ernstige gezondheidsproblemen voor de patiënt.

Plaats een bestelling

Heeft u de juiste apparatuur gevonden? Bestel hem voor de beste prijs via de EMS-Beauty webshop. De kosten van onze apparaten zijn 10% lager dan die van andere leveranciers, omdat we ze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En u kunt de werkingsregels volledig gratis van onze managers leren in een voor u geschikt formaat.
Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij het werken met patiënten. En bij aankoop krijgt u een garantie die u een after-sales service biedt in geval van storingen.
Het is mogelijk om bezorging te bestellen in alle steden van het land. Neem contact op met onze manager om een ​​aankoop te doen. Om contact met hem op te nemen, laat u een verzoek achter op de website en verwacht u zo snel mogelijk een telefoontje.
Specificaties:

Vacuümvermogen - 100 kPa

Koeltemperatuur - -10 graden Celsius

Koelsysteem - water + lucht + halfgeleider

Stroomverbruik - 1000 W

Spanning - 110-230 V

Frequentie - 50-60 Hz

Gewicht - 75 kg

Afmetingen - 58x68x128 cm

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.