Cryolipolyse apparaat OSANO

Productcode:
1617
Leverancierscode:
2600
Beschikbaar:
Op voorraad

2.300,00€

course-cert ce-cert

Het cryolipolyse-apparaat OSANO wordt onder de aandacht gebracht van de schoonheidsspecialisten van het land op de website ems-beauty.es. Klein en effectief, het wordt een onmisbare assistent van een schoonheidsspecialiste.
Apparatuurkenmerken:

Cryolipolyse is een nieuw type therapie dat erg populair is geworden in de esthetische geneeskunde. Een technologie voor het koelen van vetcellen, die bijna geen contra-indicaties heeft en waarmee u de vorm van het lichaam kunt veranderen zonder operatie. Bovendien belooft cryolipolyse, in vergelijking met andere methoden, permanente verwijdering van gelokaliseerd vet en beschadigt het de omliggende weefsels in het behandelingsgebied niet. Na de behandeling worden vetcellen op natuurlijke wijze uit het lichaam verwijderd.
Het apparaat is veilig en effectief en kan worden gebruikt in schoonheidscentra of zelfs thuis. De huidige maniples kunnen gelijktijdig werken. En het systeem is zeer gebruiksvriendelijk met multi-touch display. Bovendien moet eraan worden herinnerd dat de duur van de procedure ongeveer 1-2 uur moet zijn, afhankelijk van het te behandelen gebied. Inclusief 2 handstukken voor de behandeling van verschillende lichaamsdelen. Met het Osano-apparaat is de cryolipolyse-procedure niet alleen pijnloos, maar ook effectief.
Tijdens de behandeling moet een antivriesmembraan of antivriesgel worden gebruikt om bevriezing van de huid te voorkomen. Houd er ook rekening mee dat de behandelingstijd voor elk gebied 30-60 minuten of 20-30 minuten is (afhankelijk van de gezondheidstoestand en de intensiteit van de behandeling). Na het einde van de behandeling is het noodzakelijk om een ​​pauze te nemen om de afzuiging te stoppen, te controleren en antivriesvloeistof toe te voegen. Ga dan verder met de behandeling. Na cryolipolyse is het noodzakelijk om een ​​multifunctionele huidverzorgingscrème aan te brengen.
Contra-indicaties voor gebruik

Vergeet niet dat er een lijst met contra-indicaties is voor het gebruik van het apparaat:
Lymfoedeem.
Diepe veneuze trombose.
Spataderen en venosclerose.
Trombose van de extremiteiten.
Suikerziekte.
Verergering van chronische ziekten.
Ingebouwde pacemaker.
Schade aan de huid op de plaats van behandeling.
Zwangerschap en borstvoeding.
Oncologische ziekten.
Auto-immuunziekten.
Zorg ervoor dat uw patiënt gezond is voordat u met de behandeling begint. Anders bestaat het risico op ernstige gezondheidsproblemen.
Bestelling levering

Uw cryolipolyse-apparatuur gevonden? U kunt het voor een betaalbare prijs kopen via de EMS-Beauty online winkel. Bij ons krijgt u een gecertificeerd systeem waar u geheel gratis mee kunt leren werken. En na afronding van de cursus ontvang je een certificaat.
U ontvangt ook een garantiekaart. Het is onder andere mogelijk om bezorging te bestellen naar alle uithoeken van het land. Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager. Om contact met hem op te nemen, laat je een verzoek achter op de site, en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Specificaties:

Spanning - 220 V, 50/60 Hz

Cryotemperatuur - 5 -5 graden Celsius

Vacuümdruk - 200x780 mmHg (max)

Vacuümdruk - 0-100 kPa

Koelsysteem - zuiver water

LED rood licht - 700nm

Vermogen - 300 W

Display - 8" touchscreen

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.