Cryolipolyse apparaat met 5 manipulatoren

Productcode:
1616
Leverancierscode:
CRY-C325
Beschikbaar:
Op voorraad

6.000,00€

course-cert ce-cert

Op de site ems-beauty.es wordt het CRY-C325 cryolipolyse-apparaat onder de aandacht gebracht van specialisten. Met de mogelijkheden van het systeem kunt u effectief omgaan met de tekortkomingen van de figuur, wat een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van uw bedrijf.
Beschikbare technologieën

Cryolipolyse is een nieuwe en effectieve behandeling in de esthetische geneeskunde die in korte tijd erg populair is geworden. Door het vetweefsel te verbinden en gedurende 30-60 minuten af ​​te koelen tot een temperatuur dichtbij 0 graden Celsius, worden de vetcellen vernietigd. Met deze methode kunt u al na de eerste sessie een paar cm volume verwijderen zonder operatie of invasieve methoden zoals liposuctie. Cryolipolyse veroorzaakt ook geen schade aan de omliggende weefsels en stelt u in staat om direct na de behandeling terug te keren naar het dagelijks leven. Daarom is cryolipolyse erg populair.
Het gepresenteerde apparaat maakt de procedure van cryolipolyse, cavitatie en RF-lifting mogelijk. Het apparaatpakket bevat 5 sproeiers met verschillende maten: 220x76x124 en 160x56x65 mm waarmee u de maag, dijen, armen en andere delen van het lichaam kunt behandelen. Cavitatie- en RF-heftips zijn ook inbegrepen. U kunt ook twee cryolipolyse-tips tegelijkertijd gebruiken. Dit apparaat is multifunctioneel en wordt aanbevolen voor professioneel gebruik.
Contra-indicaties voor gebruik

Let op de gezondheid van de patiënt en zorg ervoor dat hij geen van deze aandoeningen heeft voordat hij met de behandeling begint:
Lymfoedeem.
Diepe veneuze trombose.
Spataderen en venosclerose.
Trombose van de extremiteiten.
Diabetes mellitus in het stadium van decompensatie.
Verergering van chronische ziekten.
Ingebouwde pacemaker.
Schade aan de huid op de plaats van behandeling.
Zwangerschap en lactatieperiode.
Oncologische neoplasmata.
Auto-immuunziekten.
Als u de procedure uitvoert in aanwezigheid van contra-indicaties, bestaat het risico op ernstige complicaties, dus bestudeer de medische geschiedenis van de patiënt tijdens het eerste consult en laat hem geen problemen krijgen.

Plaats een bestelling

Een geschikte cryolipolyse-machine gevonden? Bestel het dan voor een betaalbare prijs via het bedrijf European Medical Systems. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. En we leren gratis hoe de gekochte apparatuur te gebruiken. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat.
U krijgt ook een servicegarantie. En we bezorgen de bestelling in alle uithoeken van het land. Om een ​​aankoop te doen, laat u een verzoek achter op de website en onze manager belt u zo snel mogelijk terug om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Spanning - 220 V, 50-60 Hz

Vermogen - 1800 W

Temperatuurbereik - 15 - 5 graden Celsius

Vacuümkracht - 0-100 kPa

Behandeltijd - 1-60 minuten

RF-energie - 1-50 J/cm2

Cavitatie-energie - 1-70 J/cm2

Koelsysteem - halfgeleider + water

Gewicht - 40 kg

Display - 10,4 inch touchscreen

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.