Crème-gel voor de huid CAVIFOX PLUS 1000 ml

Productcode:
1636
Leverancierscode:
1835
Beschikbaar:
Op voorraad

120,00€

course-cert ce-cert

De EMS-Beauty online winkel presenteert CAVIFOX PLUS professionele huidcrème-gel met een inhoud van 1000 ml. Een onmisbaar product voor het uitvoeren van cavitatie in dit volume zal de beste assistent zijn voor een specialist om de gewenste resultaten te bereiken.
Gel kenmerken

Crème-gel voor de huid CAVIFOX PLUS is een geconcentreerde crème-gel-geleider van fosfatidicholine en deoxycolaat. Actieve ingrediënten: 5% zeer zuivere fosfatidicholine, 2,5% natriumdeoxyconaat, gemengd in Cremigel-basis
Deze boostergel wordt gebruikt voor cavitatie in de strijd tegen cellulitis en lichaamsvet. De gel wordt op de huid aangebracht met behulp van apparatuur voor cavitatie, iontoforese en elektroforese om deze processen te optimaliseren en de kracht van elke procedure soms te vermenigvuldigen. Zonder dat is hoogwaardige cavitatie moeilijk voor te stellen.
Als u al lang op zoek bent naar een hoogwaardige gelgeleider voor cavitatie, kunt u deze voor een zacht prijsje kopen via het bedrijf European Medical Systems. We leveren al vele jaren gecertificeerde producten rechtstreeks van fabrikanten, dus hun kosten zijn 10% lager dan die van andere leveranciers. En we leggen uit hoe je het gekochte product op de juiste manier gebruikt.
Bij aankoop van een product wordt een garantiekaart afgegeven. Bovendien kunt u levering naar alle steden in Europa bestellen. Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u een terugbelverzoek in en onze manager neemt tijdens kantooruren contact met u op om u bij alle zaken te helpen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.