Cosmetology harvester voor huidverzorging UltraSPA

Productcode:
2441
Beschikbaar:
Op voorraad

18.000,00€

course-cert ce-cert

Uw aandacht in de online winkel "EMS-Beauty" presenteerde een universeel apparaat voor huidverzorging ULTRASPA. Zijn capaciteiten zullen het aanbod van diensten kunnen uitbreiden.

Voordelen van keuze


ULTRASPA is een uitgebreid systeem dat een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling biedt voor alle huidtypes. Het systeem is uitgerust met technologieën

chemisch, mechanisch peeling- en spuitpistool. De machine gebruikt een vacuüm gecombineerd met het verstuiven van verschillende oplossingen op de huid om de huid te reinigen en te verjongen.

Echografie genereert negatieve zuurstofionen die gemakkelijk de poriën binnendringen, vuil verwijderen en de huid diep reinigen, de immuniteit versterken en puistjes voorkomen. Zonder schurende deeltjes is aquapeeling een effectieve oplossing voor een diepe reiniging, ook voor de gevoelige huid. De procedure wordt in drie fasen uitgevoerd:

Eerst wordt een voedingsoplossing aangebracht om de huid te reinigen van de diepste onzuiverheden. De AHA-oplossing maakt effectief de doffe lagen van de dode huid los om een ​​frisse huid te onthullen.

De talg wordt vervolgens opgelost met de BHA-oplossing. Omdat BHA in olie oplosbaar is, kan overtollige olie effectief worden verwijderd.

De laatste stap is het aanbrengen van een vochtinbrengende oplossing om het vocht op de huid te herstellen en voeding te geven na een diepe reiniging. Dit resulteert in kleinere poriën en een zachtere, gehydrateerde huid.

De duur van de cursus is afhankelijk van het specifieke probleem, huidtype en leeftijd van de patiënt. De uitvoering van de manipulatie zelf veroorzaakt geen pijn en ongemak voor een persoon, en daarna is een periode van revalidatie niet vereist. Maar experts raden aan dat de patiënt zichzelf een paar dagen de tijd geeft om de huid te laten herstellen.


Doel van het systeem


Het ULTRASPA-systeem is ontworpen om een ​​breed scala aan aandoeningen te behandelen:

verstopte en vergrote poriën;

ontstekingsprocessen;

acne en acne;

rimpels en fijne lijntjes;

slapheid van weefsels;

littekens, littekens, post-acne, striae;

verminderde huidimmuniteit;

langzame bloedcirculatie, microcirculatie, lymfedrainage en metabolische processen.

De keuze van de technologie hangt af van de individuele behoeften van de patiënt.


Plaats een bestelling


Besloten om een ​​schoonheidsmachine te kopen? Je kunt het voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty winkel. Hier kunt u gratis leren werken met het geselecteerde systeem. Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij het werken met patiënten.

Bij aankoop ontvangt u samen met het apparaat een garantiekaart. Dit is vereist in het geval van een garantiekwestie. En u kunt levering in elke stad in het land bestellen.

Meer advies nodig? Stel uw vragen aan onze beheerder. Laat hiervoor een verzoek achter op de site en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Machine-instellingen


Afmetingen - 38 x 37 x 94 cm


Netto gewicht - 25 kg


Bruto gewicht - 30 kg


Spanning - 220~240V, 50/60Hz


Vermogen - 100 W


Display - touch LCD


1 jaar garantie

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.