Cosmetologieapparaat Endosphere Evoflex Duo

Productcode:
3975
Beschikbaar:
Op voorraad

4.900,00€

course-cert ce-cert

Introductie van het Endosphere Evoflex Duo cosmetologieapparaat. Ervaar ongeëvenaarde technologie voor gezichts- en lichaamsmodellering


Ontgrendel de geheimen van een stralende huid en een strak lichaam met de Endosphere Evoflex Duo, een baanbrekend schoonheidsapparaat dat is ontworpen om een ​​revolutie teweeg te brengen in uw huidverzorging en lichaamscontouren.


Machinevoordeel:


Revolutionaire 360° draaibare intelligente trommelhandgreep: met een uniek ontwerp met continue, langdurige werking, biedt deze handgreep een veilige en stabiele werking met een hoge rotatiesnelheid van 180.000 tpm, waardoor hij 30% beter presteert dan vergelijkbare producten op de markt.


Dubbele handgrepen: Het apparaat is uitgerust met twee handvatten, een grote voor het masseren van het lichaam, de handen en de voeten en een kleinere voor het masseren van het gezicht en de nek.


Verwisselbare kogelrollen: Beide armen zijn uitgerust met verwisselbare metalen en medische siliconen kogelrollen, die veelzijdigheid en aanpassingsmogelijkheden bieden voor uw behandelingsbehoeften.


Instelbare snelheids- en kleurlichtmodi: Met 10 instelbare snelheidsniveaus en 7 kleurlichtmodi voor elke handgreep kunt u uw behandelervaring personaliseren volgens uw voorkeuren.


Uitgebreide behandelingsopties: Elke kleurlichtmodus biedt drie behandelingsopties, waardoor een gepersonaliseerde aanpak mogelijk is voor het oplossen van verschillende huidverzorgingsproblemen.


Gebruiksvriendelijk ontwerp: Met eenvoudig te leren bedieningselementen en snelle, geweldige resultaten is het bereiken van optimale gezichts- en lichaamscontouren nog nooit zo toegankelijk geweest.Gezichts- en nekverzorging:


  • Rimpelvermindering: richt zich op levensstijl en omgevingsfactoren die bijdragen aan rimpels, wat resulteert in een verjongde en strakkere teint.
  • Verheldert de teint: stimuleert de zuurstofvoorziening om de huid van binnenuit te voeden en een gezonde glans te herstellen.
  • Ontspan en versterk de spieren: Verbeter het uiterlijk en de teint van de huid door de gezichtsspieren te ontspannen en te versterken, waardoor een meer gelift en gladder uiterlijk wordt bevorderd.
  • Gezichtsverjonging: Verbetert de huidskleur, textuur en algehele teint en pakt problemen zoals donkere kringen en wallen onder de ogen aan.


Lichaamsverzorging:


  • Vermindering van cellulitis: Bestrijd cellulitis door de lokale bloedsomloop te verbeteren en de weefsels in probleemgebieden glad te maken.
  • Verbetert de lymfecirculatie: Herstel de bloedcirculatie en stimuleer het lymfestelsel om de ontgifting te verbeteren.
  • Verbetert de toon en textuur: Met behulp van microvibratiecompressietechnologie verstevigt en verstevigt deze machine de huid zachtjes voor superieure resultaten en een jeugdiger uiterlijk.


Verbeter uw huidverzorgings- en lichaamscontourroutine met het Endosphere Evoflex Duo schoonheidsapparaat.


Specificaties

Uitgangsfrequentie 40-254 Hz

Technologie Innovatieve compressie-microvibratietechnologie

Uitgangsvermogen 100-1000 W

Het toerental van de grote handgreep bedraagt ​​18.000 tpm

Grotere pen 50 siliconen balletjes (voor lichaamsverzorging)

Het toerental van de kleine hendel bedraagt ​​18.000 tpm

Kleinere pen 60 siliconen balletjes (voor gezichts-/halsverzorging)

Zekering 5A

Omgevingstemperatuur 5°C~+40°C

Spanning AC110V~230V 50HZ/60HZ

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.