COSMETOLOGIE SOFA KO-3-1 ORPHEUS

Productcode:
1446
Leverancierscode:
1763
Beschikbaar:
Нет в наличии

650,00€

course-cert ce-cert

Voor specialisten in massage en cosmetologie presenteert ems-beauty.es een universele massagetafel KO-3-1 OFREY. Hiermee wordt elke behandeling ongelooflijk comfortabel voor zowel de patiënt als de arts.
Modelkenmerken:

De massagetafel KO-3-1 OFREY is in staat om een ​​visueel en functioneel hoogtepunt te bieden voor uw salon. Bij marktonderzoek krijgt dit model altijd de beste beoordelingen, zowel van gebruikers vanwege de functionaliteit en ergonomie, als van bezoekers vanwege het gemak en het mooie design. Het gepresenteerde model is betrouwbaar en veelzijdig Het exclusieve gebruik van hoogwaardige materialen en componenten garandeert een lange levensduur. De tafel biedt maximaal comfort en kan worden aangepast aan verschillende instellingen voor verschillende werkomstandigheden.
Het bijzonder stabiele frame is gemaakt van beukenhout en wordt gekenmerkt door maximale stabiliteit en minimaal gewicht. De voorgevormde plank met afgeronde randen is geïntegreerd in het subframe. Op deze plank staat een ruime houten kist in dezelfde kleur als de tafel. Het is van beide zijden toegankelijk en kan aan beide zijden worden afgesloten met deuren. Bovendien heeft elke deur een slot. Hier kunt u handdoeken, gereedschap en benodigdheden opbergen.
Het steunvlak bestaat uit twee zachte segmenten, de helling van het segment kan handmatig worden aangepast. Dit variabele segment is ook uitgerust met een gezichtsgat. Dit maakt de tafel bijzonder veelzijdig in toepassingen. De bekleding van de massagetafel is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor deze lang mooi blijft. Het oppervlak is glad en bestaat uit een aangenaam, waterafstotend kunstleer dat gemakkelijk te reinigen is met elk ontsmettingsmiddel. Om het slaapcomfort en de behandelingsondersteuning te verbeteren, wordt het geleverd met twee extra kussens in dezelfde kleur als de tafel.
Koop een massagetafel

Als u geïnteresseerd bent in de gepresenteerde massagetafel, kunt u deze voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty online winkel. De kosten van onze producten zijn 10% lager dan in andere winkels in het land, omdat we deze al vele jaren rechtstreeks van fabrikanten leveren. In plaats van overladen bieden wij een servicegarantie.
U kunt levering van apparatuur bestellen vanuit elke hoek van het land. Indien u dit wenst, kunt u de goederen afhalen in het magazijn. Neem contact op met de winkelmanager voor advies om de ontbrekende details te verduidelijken. U kunt contact met hem opnemen door de nummers op de site te bellen of door een terugbelverzoek achter te laten. In dit geval wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.