Cosmetologie multifunctionele maaidorser IB-5566

Productcode:
1799
Leverancierscode:
3720
Beschikbaar:
Op voorraad

680,00€

course-cert ce-cert

The European Medical Systems Company is verheugd om het IB-5566 3in1 apparaat onder de aandacht van specialisten te brengen. De combinatie van verschillende technologieën stelt de arts in staat om te gaan met een breed scala aan huidaandoeningen, waardoor hij met succes zijn bedrijf kan ontwikkelen.

Modelkenmerken:


Het IB-5566-apparaat is uitgerust met drie technologieën: microstroomtherapie, ultrasone peeling en fonoforese. De combinatie van deze technieken biedt de mogelijkheid om dergelijke manipulaties uit te voeren:

diepe hydratatie van de huid;

stimulering van regeneratieprocessen;

acne behandeling;

verwijdering van comedonen;

correctie van acne, littekens;

normalisatie van de talgklieren;

resurfacing van striae en rimpels;

recombinatie van collageen- en elastinevezels;

herstel van huidelasticiteit;

behandeling en preventie van vasculaire laesies;

ptosis behandeling;

vermindering van cellulitis;

correctie van verschillende soorten pigmentatie;

verhoogde spierspanning;

postpartum herstel;

hulp bij postoperatief herstel;

activering van lymfedrainage, bloedstroom, metabolische processen;

eliminatie van lokale vetophopingen;

behandeling van seborroe;

preventie van vroegtijdige veroudering;

niet-invasieve injectie van medicijnen in de huid.

Met een compact formaat dat op elk oppervlak kan worden geplaatst, kan de schoonheidsspecialiste een breed scala aan procedures uitvoeren die gericht zijn op het herstellen en verbeteren van de huidconditie. Door het gebrek aan invasiviteit kan de patiënt de procedure zelfs tijdens de lunch uitvoeren, waarna hij onmiddellijk kan terugkeren naar zijn gebruikelijke activiteiten. De procedures zijn absoluut pijnloos. Om deze reden is het niet nodig om verdoving of pijnstillers te gebruiken. De patiënt zal de eerste positieve veranderingen merken na de eerste sessie. Maar om het effect duidelijk te maken en lang aan te houden, is een reeks procedures vereist.


Contra-indicaties voor gebruik


Het is verboden om het apparaat te gebruiken als een persoon contra-indicaties heeft. Waaronder:

oncologie;

ingebouwde pacemaker;

chronische ziektes;

verergering van infectieziekten.

U moet er zeker van zijn dat uw patiënt een geschikte kandidaat is voor behandeling, anders bestaat het risico op ernstige gezondheidsproblemen.

Uitchecken


Interesse in ons aanbod? Schiet dan op om een ​​3in1 apparaat voor een spotprijs te kopen via de EMS-Beauty online winkel. Omdat we rechtstreeks samenwerken met fabrikanten, zijn de kosten van onze apparatuur een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. En we geven gratis trainingen, waarbij je leert werken met het apparaat.

Na afronding van de cursus, waarvan je de vorm zelf kiest, ontvang je een certificaat. En bij aankoop krijgt u garantie op service. U kunt ook bezorgen in alle uithoeken van het land. Maar als u wilt, kunt u de goederen zelf ophalen bij het magazijn.

Neem contact op met de winkelmanager om de juiste optie te kiezen. Om contact met hem op te nemen, laat u een terugbelverzoek achter, en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Specificaties:


Spanning - 110-220 V


Frequentie - 50-60 Hz


Garantie - 12 maanden

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.