Cosmetologie bank VENUS WELL

Productcode:
1331
Leverancierscode:
1855
Beschikbaar:
Нет в наличии

1.302,00€

course-cert ce-cert

The European Medical Systems Company is verheugd om de professionele cosmetologiebank VENUS WELL onder uw aandacht te brengen. Functionaliteit en stijlvol design onderscheiden dit model van de rest, waardoor het een uitstekende keuze is voor schoonheidssalons en SPA-centra.
Uitrustingsmogelijkheden

Het model VENUS WELL is een klassieke beautybank voor diverse lichaamsbehandelingen. Met zijn hulp kunnen specialisten massages, lichaamspakkingen en hardwareprocedures voor lichaamsvorming uitvoeren. De bank is gemaakt in de vorm van een bed zonder armleuningen en een hoofdsteun, zonder verstelbare delen. Behalve het hoofdgedeelte: de hoek van zijn positie kan indien nodig worden gewijzigd.
Het ontwerp van VENUS WELL is stationair en bedoeld voor schoonheidssalons en massagecentra. Het bed staat op een stevige voet, die de stabiliteit van de hele bank garandeert. Verchroomd metaal wordt gebruikt als materiaal voor het frame, dat sterk en duurzaam is. Tegelijkertijd heeft de bank een zeer stijlvol ontwerp dat goed zal harmoniëren met het interieur van elk kantoor.
Als u geïnteresseerd bent in de gepresenteerde cosmetische bank, kunt u deze tegen de beste prijs in Europa kopen via de EMS-Beauty online winkel. We leveren al meer dan 10 jaar apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. Samen met de bank ontvangt u een garantiekaart voor service.
Levering vindt plaats door het hele land. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​vervoerder te selecteren en voor meer informatie. Laat hiervoor een verzoek achter om teruggebeld te worden, en tijdens kantooruren bellen ze je terug om te helpen met alle vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.