Cosmetologie bank KPE-3 Setup Spa

Productcode:
1488
Leverancierscode:
KPE-3
Beschikbaar:
Нет в наличии

1.911,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige en duurzame schoonheidsbank, dan is het KPE-3 Nusta SPA-model de perfecte optie. Hiermee worden procedures uitgevoerd met een hoog comfort voor de patiënt, waardoor u tijdens de behandeling kunt ontspannen.
Modelkenmerken:

Cosmetische stoel KPE-3 Nusta SPA is geschikt voor alle medische instellingen en schoonheidssalons. De ergonomische vorm past zich aan het lichaam aan en kan dankzij talrijke aanpassingsmogelijkheden perfect worden aangepast aan zijn kenmerken. De stoel is zeer flexibel, of het nu gaat om een ​​pedicure of manicure, of pakketten voor een breed scala aan schoonheids- en massagebehandelingen. KPE-3 Nusta SPA past zich perfect aan uw behoeften aan en zorgt ervoor dat uw bedrijf jarenlang betrouwbaar blijft.
KPE-3 Nusta SPA biedt u een krachtig hulpmiddel voor het werk en een plaats van volledige ontspanning voor de patiënt. Kwaliteit, betrouwbaarheid, ergonomie en esthetiek worden in deze nieuwe schoonheidsstoel gecombineerd met een geweldig globaal concept. En dit in een zeer interessante prijs-kwaliteitverhouding. Met krachtige elektrische en hoogwaardige motoren kan zelfs een grote en zware klant veilig, comfortabel en vrijwel geluidloos worden behandeld. Zowel armleuningen, stoelhoogte en rugleuning kantelen en voeteneinde zijn elektrisch verstelbaar. De hoogte is verstelbaar van 68 cm tot 93 cm Het beheer is heel eenvoudig door middel van een speciaal paneel.
De achterkant van de bank heeft een ergonomische gezichtsopening voor een comfortabele nek- en rugmassage. Er wordt een comfortabel kussen meegeleverd om het ademgat mee te bedekken. Zitcomfort is gegarandeerd in alle bedieningsposities. De stoel kan voor de behandeling altijd in de optimale positie worden gebracht. Weelderige bekleding verhoogt het comfort voor de klant en het personeel aanzienlijk. De positie kan voor elke cliënt in de helling individueel worden gevarieerd. De ingebouwde verwarming beschermt de cliënt tegen afkoeling tijdens de behandeling en markeert een ander hoogtepunt van deze schoonheidsstoel op het gebied van technologie en comfort.
Cosmetische stoel KPE-3 Nusta SPA transformeert eindeloos van stoel naar tafel. Dit maakt het ideaal voor massages of exotische toepassingen zoals tatoeages en piercings. Oppervlakken van kunstleer zijn olie- en waterafstotend en kunnen worden gereinigd met in de handel verkrijgbare ontsmettingsmiddelen. De hygiënische veiligheid van personeel en klanten is altijd gewaarborgd in deze beautystoel. Dit product voldoet aan alle kwaliteitsnormen en combineert voldoende eigenschappen voor het beste in zijn klasse. Cosmetische stoel KPE-3 Nusta SPA is een voorbeeld van een geslaagde combinatie van elegantie en functionaliteit.
Uitchecken

De juiste apparatuur gevonden? Bestel hem dan voor een zacht prijsje via de EMS-Beauty webshop. We leveren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. En bij de aankoop krijgt u een servicegarantie waarmee u verzekerd bent bij een storing.
De levering wordt door het hele land uitgevoerd via verschillende koeriersdiensten - u kiest gewoon degene die het beste bij u past. Indien gewenst kunt u de goederen ook zelf uit het magazijn ophalen.
Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van onze manager. Om contact met hem op te nemen, belt u de nummers die op de site staan ​​vermeld, of laat u een verzoek achter, en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.